[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
今日捉3隻冰鳥都捉唔到
新手想打下3-4星館都冇人打
好唔友善

除左老班,我諗無人會打1-4星果堆野

咁唔打1-4星個d野又點有野打老班
下下都去巢捉?

以前無道館boss打既時候有邊個唔係去巢捉/周圍捉?

有由基拉放題果時應該大把暫時棄坑玩家仲將個A/C放係雪櫃
而我就一早捉/孵夠由基拉, 進左2隻老班(一隻90+IV B+SE 另一隻改技後89IV B+C, 連同出第二代果時進的第一隻低IV高CP老班B+C, 坐底有3隻老班用)
CP已夠塵同糖升到34XX-35XX, 而家要打5星BOSS完全唔驚會唔夠正選/後備兵源

90 同89都拎出黎講 ,打班raid好容易有啦,糖都慳番tim la,咁都出黎打飛機
好唔友善

下下都去巢捉?

而我就一早捉/孵夠由基拉, 進左2隻老班(一隻90+IV B+SE 另一隻改技後89IV B+C, 連同出第二代果時進的第一隻低IV高CP老班B+C, 坐底有3隻老班用)
CP已夠塵同糖升到34XX-35XX, 而家要打5星BOSS完全唔驚會唔夠正選/後備兵源

90 同89都拎出黎講 ,打班raid好容易有啦,糖都慳番tim la,咁都出黎打飛機

邊就多?好小出
利申:回爐玩家
佢老味, 已經連續第五隻伊貝升做水伊貝 想要電呀 你老味

睇左第一頁就無咁既煩惱啦

我一早用左改名 quota 啦, 雷伊貝呀 , random 出呀

你肯定你睇左

伊貝而家有無得一定升太陽/月亮伊貝

講埋今次
帶心儀既伊貝做 Buddy , 將佢改名做FuckNiantic
行夠 10 公里 , 之後要打一次飛機
之後 game 入邊 朝早 進化 就變太陽伊貝
game 夜晚進化 就變月亮伊貝

唔明就自己Google

雷伊貝呀 。老細

仲有你知唔知依篇野我打架

佢老味, 已經連續第五隻伊貝升做水伊貝 想要電呀 你老味

睇左第一頁就無咁既煩惱啦

我一早用左改名 quota 啦, 雷伊貝呀 , random 出呀

你肯定你睇左

伊貝而家有無得一定升太陽/月亮伊貝

講埋今次
帶心儀既伊貝做 Buddy , 將佢改名做FuckNiantic
行夠 10 公里 , 之後要打一次飛機
之後 game 入邊 朝早 進化 就變太陽伊貝
game 夜晚進化 就變月亮伊貝

唔明就自己Google

雷伊貝呀 。老細

仲有你知唔知依篇野我打架

依個好笑

撞哂車
好唔友善

下下都去巢捉?

邊就多?好小出

之前未出神鳥

根本上日日都追住老班打

有心玩既一早都練好哂老班
好唔友善

下下都去巢捉?

邊就多?好小出

之前未出神鳥

根本上日日都追住老班打

有心玩既一早都練好哂老班

咁唔係個個都老屎忽既
我都係回爐玩家
乜鳩都冇都係得水伊貝
邊位巴打

點解我轉唔到佢一開始比嗰啲寵 佢排啲廢寵
我轉滾動岩入到場又比反啲廢寵比我
邊到捉小拳石 我有50幾粒神奇糖果好想all in落去
想問觀塘附近有無冰鳥
今日好熱 等屋企付近算
有無人打緊愛秩序灣
屋企樓下又有急凍鳥無人打
屋企樓下又有急凍鳥無人打

邊位巴打

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/29/122003_9597ad4d5938cdd81b14744acc135c0e.jpg[img][/url]

一早大把人40啦

讚下又唔得
有無咁撚霸道呀而家
岩岩打利基,又見到有仆街做fr
岩岩打利基,又見到有仆街做fr

咩叫做fr?

企係到唔打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞