[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
要開始準備下個Post,會執一執個format

有無啲咩智障問題需要特別mark低

預備下隻神鳥

#1已經講左

預備下隻神鳥

入場券係未贏前可無限入場

我會貼我上面個段野係#1
已經捉左6隻冰雞
冰雞已經可以PASS等下隻
好想捉老班呀~~~
荃灣幾時出老班
依家太熱部機頂唔順,唔可以拎出去行住玩
想佢出然後去直接捉完閃人

玄圓學院而家有

果度去到都唔方有人一齊捉
荃灣幾時出老班

又話漲電? 仲玩

舊電放係冷氣房幾個鐘依家縮返去正常SIZE
不過條邊就彈起左合唔返埋了
仲有成個月先頂到出IPHONE 8
附近有冇,仲要諗埋會唔會有人同你一樣咁得閒走去山卡啦地方打
係咪真係解決到iphone6彈game問題呀

彈到我轉an機玩 垃圾game
荃灣幾時出老班

裝返pkm go之後日日熱到自動reboot
好撚驚出事
荃灣幾時出老班

好撚驚出事

佢出RAID仲要得朝早至晏就
夜晚唔熱果時就無得捉
真係正仆街
荃灣幾時出老班

好撚驚出事

佢出RAID仲要得朝早至晏就
夜晚唔熱果時就無得捉
真係正仆街

平日真係唔敢亂開,都唔知有無人
仲要冇得坐定定等
要周圍走
仲要冇得坐定定等
要周圍走

試過咁岩可以係7仔打
There are significant changes in the July 28 Game_Master, focused in two areas:

distance multiplier increases for basic and unlimited incubators
substantial buddy distance increases (approx. by a factor of 3x)
added a base capture rate for Mewtwo
[UPDATE] also added base capture for Raikou, Entie, and Suicune,
打冰鳥,有條FR 同我出果然翁

Cap 唔切圖

預備下隻神鳥

4隻 91up 有stone edge 老班
1隻100犀牛100滾動岩已準備

火鳥

預備下隻神鳥

火鳥

無dust升犀牛

預備下隻神鳥

火鳥

無dust升犀牛

我兩隻97銀鳥同冰雞都唔夠dust 升
請廣傳: 唔好再用辛福蛋打RAID! 攻擊力同海馬一樣! 無用架!
請廣傳: 唔好再用辛福蛋打RAID! 攻擊力同海馬一樣! 無用架!
[img]https://i.imgur.com/g95Ug3t.png[img]

會放係新Post到

有咩想放請講,已經準備好個template
[img]https://i.imgur.com/g95Ug3t.png[img]

會放係新Post到

其實都唔洗放
上得呢度睇個個都知
街果D廢老細路唔撚識你同佢講都唔會理你
There are significant changes in the July 28 Game_Master, focused in two areas:

distance multiplier increases for basic and unlimited incubators
substantial buddy distance increases (approx. by a factor of 3x)
added a base capture rate for Mewtwo
[UPDATE] also added base capture for Raikou, Entie, and Suicune,

一諗起雷公 水君 炎帝逃走率就興奮

會放係新Post到

其實都唔洗放
上得呢度睇個個都知

呢到都唔少伸手黨,一野指佢去第一頁好過佢有藉口話無講過係到問問問呀
[img][url]https://i.imgur.com/g95Ug3t.png[img][/url]

會放係新Post到

其實都唔洗放
上得呢度睇個個都知

呢到都唔少伸手黨,一野指佢去第一頁好過佢有藉口話無講過係到問問問呀

其實幫到咪幫
大家開心share開心玩咪得

一諗起雷公 水君 炎帝逃走率就興奮

地圖A點出現30秒就去B點
掉一球捉唔到即走
[img][url]https://i.imgur.com/g95Ug3t.png[img][/url]

會放係新Post到

其實都唔洗放
上得呢度睇個個都知

其實幫到咪幫
大家開心share開心玩咪得

當你每一頁都見到差唔多既問題,就唔係咁講架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞