[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (9) 智障豬隊友 & 伸手黨請過主

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
捉到左93%利

Btw
上網睇有人話打raid死曬再入返傷害量會重新計算
唔知係咪真 ?

真架喎

我初頭唔識閃 不停死左又重入

傷害量永遠都係0

我都係重入永遠0唔入永遠1-3

我睇個條片話 就算係咁都一定要入返去繼續幫拖 原本夠打都因為d人自私唔想重計而變到無人唔夠打

個人認為好啱 好多場d仆街都唔入返黎
頂D波成日飛左去隻冰雞後面
捉到左93%利

Btw
唔知係咪真 ?

真架喎

傷害量永遠都係0

我睇個條片話 就算係咁都一定要入返去繼續幫拖 原本夠打都因為d人自私唔想重計而變到無人唔夠打

最緊要係識閃招

識閃可以6隻打到完場
急涷打7捉1
女友打4中3
岩岩仲要出隻100%比佢
佢本身仲有隻131415
捉到左93%利

Btw
唔知係咪真 ?

真架喎

傷害量永遠都係0

最緊要係識閃招

識閃可以6隻打到完場

大招可以點閃
捉到左93%利

Btw
唔知係咪真 ?

真架喎

傷害量永遠都係0

最緊要係識閃招

識閃可以6隻打到完場

大招可以點閃

我依家3-4隻都打完啦
打多D就有經驗

真架喎

傷害量永遠都係0

最緊要係識閃招

識閃可以6隻打到完場

大招可以點閃

我依家3-4隻都打完啦
打多D就有經驗

我自己打果時有delay問題

真係憑經驗估

真架喎

傷害量永遠都係0

最緊要係識閃招

識閃可以6隻打到完場

大招可以點閃

我依家3-4隻都打完啦
打多D就有經驗

真係憑經驗估

認真打 好易捉到路同規律
落緊灣仔打冰鮮雞

Pichu 出黎仲有帽

Pichu 出黎仲有帽

隻蛋攞個刻就固定左

最緊要係識閃招

識閃可以6隻打到完場

大招可以點閃

我依家3-4隻都打完啦
打多D就有經驗

真係憑經驗估

不過始終同人數火力有關 得幾條友同20個人都差好遠,多人我唔鬼避細技打多d damage算,都唔會死得哂6隻
蛋出左隻IV91既幼基拉斯
係咪可以進化同升佢
因為岩岩先番黎玩 唔熟呢隻野
但打神獸好似好岩洗

最緊要係識閃招

識閃可以6隻打到完場

大招可以點閃

我依家3-4隻都打完啦
打多D就有經驗

真係憑經驗估

不過始終同人數火力有關 得幾條友同20個人都差好遠,多人我唔鬼避細技打多d damage算,都唔會死得哂6隻

如果10-12人到 我就要用4-5隻到啦
但如果15人上 基本3隻都可以搞掂
蛋出左隻IV91既幼基拉斯
係咪可以進化同升佢
因為岩岩先番黎玩 唔熟呢隻野
但打神獸好似好岩洗

如果best attack就升啦。。。
冰寵黎講冰雀係咪最勁
隻冰鮮雞又煙左
冰寵黎講冰雀係咪最勁

大媽 (紅唇娃)先係最勁

https://pokeassistant.com/main/pokemonstats?locale=en
冰寵黎講冰雀係咪最勁

https://pokeassistant.com/main/pokemonstats?locale=en

差20粒金幣買到卷,要守幾耐gym先有20?

1隻就 3hr20min

10 分鐘1 coin
冰寵黎講冰雀係咪最勁

剩係睇攻擊力上?
女友彈左隻100iv急涷雀諗緊升唔升佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞