[AROHA] ASTRO 討論區(78) - Fans Song都Cover得 唔差在廢社都執埋笠

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
隊友尤其係三哈唔知點
我寧願佢突然出事,好過受盡精神折磨最後做傻事
點講都好,廢社正仆街
湯巴,成晚我都喊唔出,接受唔到
如果真係25歲捽死 點接受...
打錯字 猝
Rip牙彬
希望你可以以後幸福健康
四膠都要頂住
各位巴絲俾個擁抱大家
有咩唔開心一齊講一齊喊
好捨得牙彬
本身以為廢社畀師弟唱Fans Song已經夠癲
原來再癲啲都仲得...
師弟腳頭唔好
好地獄
多謝湯巴整合,隔離po個濕鳩遺孤阻撚住晒
喺度都希望各位保重
注意自己精神健康
睇太多資訊消化唔到要擺低電話好好休息
喺度留個言同各位 aroha 講個加油
想像唔到你地會幾難過 我區區一個路人飯,睇完新聞呢幾個鐘都做唔到嘢,實在太突然......
大家如果心情真係好低落,接受唔到
請大家遠離所有新聞資訊,熄電話,訓覺休息!加油!
Rest in Peace and hope you are dancing happily w/o all that stress in heaven

同埋建議大家如果入隔離 post 就直接 block 左個小丑先
多謝少年巴/絲 有心
多謝明珠巴/絲 有心
不過其實都好多謝有依種人
證明依個世界有啲嘢係唔需要留戀
近排都應該都偏多依種POST 如果頂唔順嘅遠離任何媒體 直到身心健康為止

同牙彬拍過最新流行節目 權赫秀 IG
https://www.instagram.com/stories/kwunhyuksoo/3084545219778438715/

我好愛你啊啊..
我對不起,謝謝你,我想你..
請不要生病.. 再見..
https://www.instagram.com/p/CrOgGQ0hhTP/
仲未接受到
而家覺得唱乜都無所謂⋯⋯由佢哋啦⋯人平安就好
希望其餘五膠好好保重
而家覺得佢哋唔好再留係廢社先係好事….最多唔睇佢哋再一齊跳舞…健健康康平平安安仲要啲..
我都仲未接受到
一醒仲諗緊會唔會只係發緊夢
接受唔到
如果係夢嘅話就好
尋晚早瞓咗啱啱先上水
點解會咁㗎……
想像唔到點解阿彬突然咁樣
明明過兩日就見面
無論咩原因都好, 希望佢去到另一個世界都可以安好R.I.P.

同時希望阿彬嘅家人 - 秀雅、彬媽、彬爸, 仲有其餘四膠同所有愛錫阿彬嘅朋友都可以好好保重
我都係今朝一開ig見到
太突然

雖然我冇出聲好耐,但我都一直留意6膠
心情好複雜
文彬… 再見了…

感謝你讓我反思到…
有些人、事或許不必太在意、執著
因為人生在世,時間很短暫
要珍惜眼前人。

感謝你在短短的25年時間,為世界帶來很多美麗的事。

願你安息。
願你化成天上的星星,讓我們抬頭就見到你。
Rip 雖然唔係fans
今年先因為聽咗小分隊開始留意astro
唔知係咪因為年紀差唔多覺得好可惜
希望其他成員同fans節哀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞