[AROHA] ASTRO 討論區(78) - Fans Song都Cover得 唔差在廢社都執埋笠

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
係lor
做咩啫
你花生開一個
當Astro「搭單」開一個啦,咁都唔得咩
真心傷心咗

都已經打開銀包想俾錢廢社
依加大牌到我俾多d錢佢都唔要

【Weverse】
聊天/評論/直播平台軟件

由6人團變做5人團 再由5人團變到得2人入Weverse
Weverse目前已開通成員為
文彬
尹產賀
https://twitter.com/weverseofficial/status/1647797703752003584
https://weverse.io/moonbinsanha/feed

4月30日 ASTRO官方5期會員將結束 已經係唔知第幾次延期
到底會開6月 定延期 定執柒 定開花生1期 我地拭目以待

廢社依家只係想過你啲錢落新團度
廢社式調教
捱到最後成為最完美嘅被虐狂
廢社好撚嘢 Fans Song都可以攞嚟Cover

https://youtu.be/TkqqKNDyjL0

認真wor
我突然多謝廢社
佢如果唔係叫細佬團唱Astro嘅歌

我都唔發現
原來Astro唱歌係好聽到無得比
係6個都唱得好好聽

然後岩岩又走去聽返Astro d 歌
No way
錢錢只入霉團(雖然你洗完牌呢錢又去咗新團
本身睇樣有1/2個係okay幾好樣嘅

但聽完佢唱Astro歌
完全冇興趣

好心唔好整古細佬團啦
Astro唱歌咁好聽
佢哋初出道就要「打大佬」
完全比下去
廢社倒米霉團咪算 新團一嚟就倒 都痴撚線
btw細佬團應該係牙石親細佬嗰團貼切啲
廢社隊新團應該叫師弟團
好唔好聽依啲 百貨應百客 唔評論啦
但歌詞都唱得錯就真係好0尊
湯巴唔講,我都已經唔記得真係有細佬團

係,我講緊師弟團,not細佬團
真係陰鬼師弟們…

佢哋好好宣傳返自己團嘅歌仲好啦

翻唱有時真係好難唱得好過原唱
唔一定比下去,但要超越好唔容易
如果冇記錯
日本fan club好似唔知5/6月完

會唔會今次可以係Weverse 直接開Japan & Global Fan Club Membership呢
翻唱好正常 但攞人地團首Fans Song嚟翻唱
同畀帽人戴無咩分別
仲要拎個霉團個名去奶新團就更加頂唔緊
廢社個腦裝咩………………….
廢社真係痴鳩線
夠膽你叫阿優做showcase MC囉
呢啲小動作肉撚酸
可能下次花生comeback
花生要帶佢地出show
花生仲有下次CB先算啦
呢啲帶吓都唔係咁肉酸,宜家真係好肉酸
唔會冇掛
我bb好俾心機world fan con tour
咁都冇comeback?
諗多咗
花生對廢社嚟講 只係ATM
CB又冇錢賺 不了
發生左咩事
咩事
點解會咁
咩事…
阿彬,快啲上水,求下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞