[AROHA] ASTRO 討論區(78) - Fans Song都Cover得 唔差在廢社都執埋笠

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
為秀雅而祈禱
希望成班阿哥同細佬可以代替彬哥完成對阿妹嘅遺願
SinB….
秀雅
路人粉我到今日都未相信到佢會自殺
“ASTRO”文彬(25 歲)的葬禮保密。
https://n.news.naver.com/entertain/article/433/0000092636
21日下午,Fantagio 表示,“根據死者家屬的意願,22日將不會公佈文彬的葬禮和安葬地點。”

然後,他再次強調:“我們希望您能理解,以便ASTRO的成員和死者的家人能夠美麗地度過死者的最後時光。”

最後,該機構表示,“我們對所有向我們表示深切哀悼的人表示感謝。”

文彬於19日下午在首爾江南區的家中去世。經理A聯繫不上文彬,於是他去他家找到了。

太平間是在首爾峨山醫院的殯儀館準備的。主祭由妹妹 Billlie 文秀雅負責。成員亦陪同死者完成最後的旅程。

車銀優匆忙結束了在美國的行程回國。在軍隊服役的MJ緊急請假,前往太平間。JINJIN和產賀也在一起。
到目前為止都仲未有官方證實係自殺定其他原因
所有報道都只係話現場根據警方推測疑似自殺
而現場係無遺書
詳細要特進一步驗屍同家人意願是否公開
所以麻煩唔好斷定佢係自殺先
同埋4月20號係佢媽媽生日
雖然唔係無可能 但好難相信文彬會不孝到係老母生日前一日自殺
即是阿彬聽朝唔係喺峨山殯儀館出殯?
唔通今晚就會移靈去第二度?
無錯, 根據多種跡象都顯示阿彬唔似會自殺, 最好做法梗係驗屍啦, 不過都要視乎家人嘅意願
聽朝係出殯 但唔係峨山殯儀館 係峨山醫院嘅殯儀館
所以聽日會出殯去第二度
但因為新聞稿都講咗係保密
所以唔知會係去邊度 都唔知會係咩形式
但願聽日媒體唔會去打搞佢地
不過為咗流量 應該無乜可能
哦, 即係唔知儀式完之後會由峨山醫院殯儀館送去邊度安葬
其實韓國喪禮搞得咁快
係唔係都冇時間驗呢?
我估類似香港如果要驗屍嘅話就會遲啲先出到死亡証明, 不過早出殯唔等如唔驗嘅, 有可能做晒儀式先下決定?
前KNK - 朴栖含 2016年經常同期打歌
希望您充滿平靜和幸福
https://www.instagram.com/stories/parkseoham/3085847746501916279/
彬ah…..
帛金包幾多
唔知記者你份帛金想收幾多呢
https://star.ettoday.net/news/2483778
霉團真係算係全韓kpop界最有禮貌同無乜架子嘅一隊, 可惜呀
黑記, 聽日就先包帛金(陰司紙)俾你啲屋企人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞