[AROHA] ASTRO 討論區(78) - Fans Song都Cover得 唔差在廢社都執埋笠

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
阿真舞台劇加油
唔知咩事琴晚夢見阿產
但我覺得個感覺似阿彬

下面隨便tldr

諗諗吓先發現阿彬都只係大我細佬少少
不過佢俾人個感覺已經係資深穩重大哥哥前輩咁
係扒飯同講嘢走音先似返個細路仔派吓膠

多謝湯生湯太搬運咁多阿杉吹奏文
咁多愛錫佢嘅人寫咁多字俾佢
希望佢睇完之後咪再傻豬豬質疑自己
個夢真係好夢
苦瓜叫半生瓜唔係無原因
好多人細個唔食 大咗反而無乜嘢
或者老咗條脷遲鈍咗
btw我琴日都發咗個濕鳩夢

彬叔明明先25歲
但長期表現出過份成熟
因為上有偽忙內 下有真忙內

客咩氣
如果牙彬生前唔係咁嘅人
唔會有咁多台前幕後寫文抒發對佢嘅不捨
生前有幾愛 依家就有幾痛苦
不過佢就爽啦 係上面䟴䟴腳睇住我地捱騾仔
無論點都好 只係希望每個人都身體健康

永遠懷念文杉
(18年相展留言卡 自己寫錯自己個名)

首先, 多謝湯巴同世巴/ 絲同大家分享夢境

阿彬在生時可能真係做得太多好事, 先可以令咁多人喺佢死後咁懷念佢

阿彬, 你做事嘅認真態度會永遠成為大家不斷努力嘅力量, 希望你喺天上面食住花生嘅時候會睇到
BTW, 可能呢排太攰, 夜晚瞓覺都無發夢
上個星期發左夢 醒翻已經唔記得個夢講乜 淨係記得夢到佢地
但係夢入面得5膠 冇彬叔
連喺夢入面都要再失去一次 可能冇夢都係好事
忘絲好撚慘
好似係

感謝所有給予安慰和支持的朋友們。同時,我要向受到此次事件影響的善意受害者們道歉並表示慰問。

對於許多分享自己故事和心聲、或者遭受攻擊性的AROHA們,還有許多私下向我訂購商品的AROHA們,我不會再逃避了。我已經承諾和等待著來自各地的AROHA們,我會守護這個由MJ和JINJIN送給大家的空間,等待AROHA們到來的那一天。我也會正式開始銷售友情戒指,請不要猶豫,直接問我任何問題吧。我會承受所有負面評論,歡迎大家自信地來找我。#ASTRO⭐️ #想和AROHA們聯繫 #承諾 #自信

懷疑佢清晒之前啲舊單後咪又開始接新單囉
六星兒童節快樂呀
(包括喺天上嘅阿彬)
今朝見到話個款申請埋咗專利
https://www.instagram.com/p/Cr1GzWZhu4D/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
舊年話發夢先見到佢哋人齊,係發晦氣說話,宜家變咗係現實,發夢見到已經夠好
忘絲仲要發夢都見唔齊
so sad
申請專利
人美心善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞