[AROHA] ASTRO 討論區(78) - Fans Song都Cover得 唔差在廢社都執埋笠

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
彬呀 再見喇
化作天上面最耀眼嘅星星
飲住朱古力奶 食你鐘意嘅嘢食
得閒記得嚟roha夢入面見下我地
希望你係你嘅世界過得快樂
Roha永遠愛你 永遠記得你
빈아 이젠 진짜 너 보내야돼
아직 실감 안 나
하늘에서 밝게 빛나는 별이 되길
사랑해 영원히 기억할게
再見啦 彬
好唔捨得你
但係真係會堅強落去
希望你真係以後都會幸福
辛苦湯巴湯太
大家都要保重
彬 真係好掛住你
呢幾日大家都以淚洗面咁過
但Aroha 會互相睇住大家同其他幾膠
所以希望你喺另一邊可以無憂無慮快快樂樂
依兩日喊到眼都爆 完全控制唔到
一路碌依個po又一路喊
仲係好難相信佢已經唔係度
一諗起其他隊員就好心痛 想像唔到佢地有幾難過
佢地一步一步走到有名氣有咁多人鐘意
結果發生咁既事

彬呀希望你好好安息 好想來世見
無錯, 雖然阿彬嘅人生只係咁短暫, 但係身邊一路都有親人、隊友、朋友甚至ROHA們支持佢、鼓勵佢, 令佢可以為自己嘅夢想而戰, 一路帶俾大家咁多美好嘅回憶, 我相信佢自己都會覺得好安慰
文彬
係另一個世界永遠幸福快樂
彬呀
一定要係天上面幸福快樂呀
彬啊 我應承你一定唔會唔記得你
來世再見
彬啊 要幸福快樂
下一世你繼續做Astro 我都一定繼續做aroha
彬呀 在另一個世界你一定會係閃閃發亮嘅星星
一定要幸福快樂 我地下一世一定要再見
如果你再次成為ASTRO 我都一定會做AROHA
託你嘅福 真係經歷左好多好幸福嘅時光
빈아 사랑해 그리고 고마워
彬爸、彬媽、秀雅、阿俊、阿真、阿優、阿石、阿產、勝寬、信飛……
全部都要好好生活, 過得幸福快樂呀
相信呢個都係阿彬最大最大嘅遺願
最喜歡你傻傻嘅笑容燦爛嘅笑容

彬呀去到另一個世界要更加開心快樂
https://www.instagram.com/p/CrUquI6vxeE/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
好唔捨得一個咁好咁善良嘅人離開
希望係另一時空 彬可以過得開心幸福

大家都要好好的
多謝p絲
多謝SF9澯熙
澯熙都要頂住呀
明俊雖然無咗個細佬
但多咗個細妹
不過記得守護好自己 因為咁先守護到其他人
都有好多囉哈到咗澳門獻花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞