[AROHA] ASTRO 討論區(78) - Fans Song都Cover得 唔差在廢社都執埋笠

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
上次團CB首歌明明幾正
我最鍾意Crush
LucyBB
但韓國人紅帶歌真係無計
加上我見有情solo賣得仲好過團
遲下套Queendom Puzzle唔知有無份玩下
師弟就... 廢社又出團害人
唔該晒Baby巴/絲轉寄

多謝98line嘅親古們, 相信阿彬在天之靈回想起曾經有一班真誠相處嘅朋友喺佢離開之後仲咁掛住佢都會覺得好欣慰, 同埋會一路守護佢地直至將來再見

98line一定要身心健康, 早日復原呀
有情

多謝你曾經喺阿彬出現困難時好好相伴, 希望你可以好好休息, 早日釋懷
希望廢社早日執柒
明白呢個時候大家唔會想睇concert, 純粹放上嚟俾大家關心下阿優嘅現況
https://www.youtube.com/watch?v=xQen3Mewszk
希望阿俊唔好再咁自責

之前唔係話佢請咗一個月假咩
緊急假應該無咁耐佢請
吓! 阿俊咁快就投入返軍隊嘅工作
唔係可以等佢身體狀況好啲先復工咩?
辛苦晒阿優 見到佢個樣好心痛
阿優, 你辛苦喇
見到佢好似強迫緊自己堅強咁, 心痛佢
從來冇聽過銀優把聲咁樣
完全係冇心機冇氣冇精神
辛苦銀優
都要開始復常回歸番日常生活啦,成日仲活喺事件當中對自己心理都冇乜好處
班泰國人自己傾得好開心 特別覺得佢好sad
話雖如此, 但係要一下子就放低相識相處咁多年嘅朋友/ 隊友唔係講就做到
唔敢聽佢把聲
其實公司唔幫佢cancel 呢個活動真係好差
你叫佢行出黎笑好定唔笑好
出得黎工作要尊重場合好似應該笑下
笑又比人覺得你好開心 更何況其實笑唔出
唔笑 又全程黑面 主辦單位又唔知會唔會唔鐘意
公司真係好有問題 even 係銀優自己話無問題可以出席
作為公司都唔應該咁快俾佢行出黎面對公眾啦
其實阿優今日已經做得好好喇, 至少無全程黑面先
雖然大家都唔想見到佢強顏歡笑, 但係亦為佢保持專業而感到驕傲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞