香港定台灣割眼袋好?

669 回覆
17 Like 57 Dislike
想割眼袋想左好耐,最近先鼓起勇氣做,做左好多research 最後係韓國做眼底脂肪重置,用眼袋脂肪抽岀黎放返入淚溝位,上網約好期,落機見完醫生第二日就去做手術。睡眼麻醉加局部麻醉,訓着左一陣,做做下清醒返都好得人驚,感覺到佢係面到係咁搞黎搞去,到中途可能唔夠麻醉藥,開始痛大概一個鐘搞掂,做完七日後拆線先返香港
佩服

做完到而家幾耐?術後打理簡單嘛?
同埋咁講咁你咪即係訓唔夠1個鐘?
我搵咗幾間問,講啲嘢都係差唔多,都係講話我係淚溝型眼袋,要内開+填充,講還講,做真係兩回事
周杰都好多人話好,但佢有失敗case
我想做,但好淆底驚失敗
旺角醫生叫咩名
好勇
都真係應該呢個手術係冇咩好大既複雜性 個個都講一樣野
咁我就更加唔明點解周杰會做衰左好似都唔平
一係你有冇時間去台灣玩面診見一見先?
我都未做過手術只係對比好多醫美手術黎講比較簡單既手術所以我冇乜話好淆
個幾月,術後一日訓醒,成眼眼屎痴住晒啲眼睫毛眼都睜唔大,要逐啲咁抹走。頭兩三日會有次唔小心烏低身就流左少少眼血。頭七日冇得洗面又唔敢洗頭,覺得個人勁臭
訓左20分鐘到就醒返
有冇話幾多歲前做好
原來真係唔烏得低身 你有冇人同你一齊去照顧下你

我見台灣啲分享有話顎高頭洗頭 同用啲濕嘅棉花抹下面

不過效果滿意嗎?
屌 小癲
同冇睡眠麻醉冇乜分別
應該真係因人而異 內切基本上適合所有年齡層 除非你已經老 眼袋大到馬英九咁要外切
有帶埋男朋友去,抹面要避開個縫線位,洗頭七日洗左兩次,因為好驚有水彈到。效果就冇啲效果圖咁誇張,不過改善左好多喇,希望術後兩個月效果會再好啲啦,手術都係安全要緊
係,做做下心諗唔係呀嘛,不過做之前佢都有講係會醒返嘅
聽幾個咨詢師話最理想應該半年左右就最穩定
你有做埋補脂嘛?
係韓國用普通話溝通?
你算唔算飲酒冇咁易醉?聽講過冇咁易醉會易醒少少唔知真唔真
用眼袋脂肪舖返淚溝,冇另外補呀
有個識講普通話嘅reception,醫生就講英文
都算舒眠麻醉個感覺神奇過全身麻醉,一開始好似hi大左有幻覺咁,之後勁快又清醒返
周杰失敗個案例有無link睇下?
另外養和做眼袋手術信唔信得過?
已經係全港最貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞