香港定台灣割眼袋好?

669 回覆
17 Like 57 Dislike
係 你爬文
香港定台灣割春袋好?
各位絲打,自體補完蘋果肌會唔會感覺好膠?
唔覺 自然過之前打針
咁就好啦,都有D驚整完變到膠膠到,但個醫生又話凹凹地一定要補
忍受唔到三個月消腫期唔好做
thx remind,其實online咨詢果時我只係想割個眼袋,不過約左1月過去,到時去到現場再俾個醫生睇下先,反正未俾錢
補完蘋果肌
幾多個月先可以見人而唔比人發現?
你好煩 答咗你十鳩幾次
視乎你面皮幾厚同化妝技術有幾高超
係line 問過依心唯x 客服話要第7日回診拆線
睇post 好多巴絲都唔洗返去拆線
我果間都話唔洗喎
邊到凹? 淚溝凹一定要補埋蘋果肌?
有冇巴絲係香港試過饒醫生想知大概價錢
去台灣的確平好多,但萬一出事起上嚟follow up會好麻煩
台灣韓國日本任何一個都好過香港10倍
去台灣有咩咁麻煩?即刻買機票即刻飛
台灣優勢唔係平係經驗豐富
香港醫療萬一出事佢都係唔會理你
你幾可見香港個醫生係會成功
你幾可見香港*告醫生係會成功
話我淚溝凹,要補蘋果肌做過渡拉平佢
冇一個香港醫生會好似台灣韓國日本醫生咁豐富經驗同埋多案例俾你睇
有其他唔愉快經驗但唔係切眼袋
我眼袋係喺台灣做
係個台灣醫生睇得出我香港打透明質酸打衰左叫我溶咗佢再等幾個月先
我仲係好猶豫做唔做蘋果肌好

https://youtu.be/kUtHGE9ntwI?si=_iv0GScxf5Lo_tUj

補完蘋果肌因為塊面要承受額外重量
塊面會下垂,法令紋加深,嘴邊肉變嚴重

我啱啱因為某D原因決定換另一個醫師5月做
我Send相比佢睇,好彩佢淨叫我內開,無游說我補蘋果肌
爬文 已經講咗搵邊個醫生
我都有擔心個蘋果肌呢個問題,所以去到先決定。 咁淚溝使唔使補?
我唔知點解台灣D醫生好Hard sell割眼袋要補埋蘋果肌...

自體脂肪補臉歷史又唔夠耐
唔知多唔多人補完後幾年後會下垂落黎

而且人變肥,塊蘋果肌又會變肥
我唔知會唔會變到好畸型...

淚溝正常係眼袋脂肪轉脂過去
但如果眼袋脂肪唔夠,好似會用肚腩脂肪補D係淚溝度墊底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞