香港定台灣割眼袋好?

669 回覆
17 Like 57 Dislike
眼袋問題困擾咗好耐9成化妝時間都係遮個眼袋但都係廢,永遠都係俾個眼袋搞到個妝污糟
又成日俾人問係咪冇瞓覺 眼袋可以裝到$10

想做內切,有睇YouTube同dcard,但業配好多咁
查詢完台灣但未必留到咁長時間咁耐先煩,定其實好快走得?因為都算小手術

香港割眼袋資訊好似好少咁,直頭冇乜分享

完全唔考慮打針,因為入面嗰啲係脂肪黎打黎曬氣

有冇巴絲可以俾啲意見呢
瞓覺
臥蠶好嘢黎喎
遺傳性眼袋,個淚溝加個眼袋去到面豬燈唔係臥蠶黎
6月去台灣內切+補脂
星期六做星期二返但會抖多幾日先返工

你有去台灣見左醫師先定online見?

台幣7xk
Online 見一次 再面診見一次
6月做係等我舊年打啲針消消先
周x也有負評的
有心去台灣做就ptt dcard 每日爬兩個鐘文啦
點會得一個出名
我揀呢個醫生都唔算出名
佢online就發現我之前一邊打針打衰左叫我溶咗佢
佢唔講我自己都冇發現
之後面診都解答到問題
就落訂做了
I mean 暫時我搵嘅肯online 面診得周杰啫
我想睇鍾立人同余德丞 但都唔肯online
可能真係未揾岩

我都有睇到周杰負皮話整完凹陷
5月佛誕三日連假夠飛過去面診5個醫生啦
就咁話
我見好多案例做完連黑眼圈問題都改善埋
我睇返張單係68k,除左內切眼袋仲有淚溝同蘋果肌補脂,舒眠麻醉,醫生係整形外科。抵唔抵都好我覺得台灣技術好過香港。

建議去台灣可以順便睇埋牙醫,做激光脫毛,整指甲,技術同服務態度都好過香港好多。
我係二月面診六月手術
如果我七月恢復左效果好
再俾啲提示你係邊個醫生
唔需要做身體檢查,因為只係睡眠麻醉
全身麻醉先要事前驗血
唔明點解會20歲冇咁好
物理上一啲問題都冇
心理上你未成年可以帶埋阿媽去
我當年做正顎手術都係帶埋阿媽去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞