香港定台灣割眼袋好?

669 回覆
17 Like 57 Dislike
但應該老左遲早要拆彈
補自體脂肪又怕會鈣化
我諗老左,拆唔拆彈,都唔會有人理,最緊要後生果時好睇,有靚過就得,就算音音姐同司奇姐比較,我都只係覺得係都係老人家一個
胸已經補完兩個幾月冇鈣化
同技術有關 每次亦唔可以補太多
有無更新
Yes I am
鬆糕巴打想問下你開始咗諮詢未呢
我本身約左12月做, 但因為某D原因轉左醫師
而家約左五月中做
想問下你會唔會補蘋果肌?
佢無叫我補我唔想補
感覺長遠後遺症太大
但我有問過其他醫師
話我一定要補,唔補即使做完眼袋都會個樣好累...

所以好煩
但你本身都係屬於中臉平坦、無乜蘋果肌? 我係有啲幻想唔到補完個樣會係點始終冇咗眼袋都可以話幻想到,但蘋果肌真係有啲幻想唔到飽滿咗會好睇咗定膠咗
做得唔好真係會膠左
而且如果本身你個鼻唔夠高,補完蘋果肌後側面個鼻會更塌
所以真係好撚多顧慮下我先唔想補蘋果肌

自己睇呢條片

https://youtu.be/JhqIbFFcdMY?si=H9Oq3ub9hggQ8Jrd
係,我中臉平同無乜蘋果肌
但我覺得男人無蘋果肌無乜所謂
好撚過搞到我第時加速下垂有法令紋
又或者搞到我個鼻仲塌左(本身都塌塌地了)
Thx巴打!睇完條片補蘋果肌嘅意欲更加細了btw祝你5月手術順利
多謝,你搵邊個醫師做?
I am back, 真係完全唔痛,同睇唔到醫生做乜,所以個人唔會驚,個手術好順利,陳X謙醫生真係好熟手
我仲未firm呀,不過啱啱先預約咗諮詢,暫時想搵陳x謙同陳瑋x 想問下巴打你線上諮詢係line文字上sd相比佢傾 定還是FaceTime的?
我淨係line send比諮詢師評估咋
無面診過
陳瑋x唔駛諗啦,淨係諮詢都要等到2025年12月
你係舒眠麻醉?
術後內眼瞼個傷口唔痛?
有無補蘋果肌
無呀,只係局部麻醉,開頭我都手震,佢打完麻醉針,之後有個eye ball cover cup住隻眼,乜都睇唔到,之後就完全唔驚,又唔痛,最痛係支麻醉針

內眼瞼個傷口完全唔痛,做完我已經即刻行夜市,已經7日,無痛過
咁做完手術後要等幾耐
先可以拆D紗布睇手術成果?
你而家個眼袋點
Wtf咁誇張….
同埋瘀青嚴重嗎? 幾耐先見得人
我今日先預約咗7月諮詢(陳x謙)但line同客服傾佢又無叫我sd相比佢,直接要等到7月先有得面診 另外都搵咗幾間網上預約但淨係留email同電話 唔知幾時先有回覆
網上面診都要7月?
試下搵雅x約陳醫師
應該快好多
庄0
我就係雅x到搵
反而蕭x君5月就有手術期,雖然好多人推但又唔見好多真係圖文嘅review
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞