香港定台灣割眼袋好?

669 回覆
17 Like 57 Dislike
想問下樓主搵杜醫師整完咁多個月 依家情況如何?
心郁郁想搵杜/蕭/馮
整體係良好既 值得做
等我呢兩日過完節玩完再分享下先
快D, 等心得
我仲猶豫緊搵佢定xx謙醫師做眼袋
前者其實Ptt/Dcard狀況會多D....
一個醜八怪點樣割眼袋都係醜八怪啦,慳返啲錢好過啦
點解可以割到咁嘅樣....

#詢問 #問 這是割眼袋後遺症嗎? - Dcard
https://www.dcard.tw/f/facelift/p/238650095?cid=306f69d9-7145-4991-880b-048561a7a58e
唔係討論就去食屎啦
xx謙係咪陳承x?
我都係搵佢,見dcard有其他醫生搵佢做眼袋,而家同佢傾左,內開,脂肪轉位,唔補蘋果肌住,可以開完先決定補唔補
幾時做手術?
我見佢做雙眼皮都做得咁靚,眼袋呢D小手術應該遊刃有餘卦
你同佢傾完印象點
Thx巴打你覺得佢審美都好嗎?
https://www.youtube.com/watch?v=lH8AKB1wN9Y
堅定流? 睇keyman最近d post唔覺有分別
做眼袋其實唔駛要乜審美吧
雙眼皮/提眼肌/提眉果D就要好大審美能力...
1月頭就做了
同佢用facebook文字咁傾,都幾nice,同埋佢個line個agent問我係咪香港人,我問點解,因為佢話陳醫師大部份外地客都係香港人,所以感覺佢D手勢應該好OK
你無補蘋果肌,眼袋處理成點?
淚溝有無消失?

仲想唔想後補蘋果肌?
同埋手術後痛嗎
2024年1月喎,未做呀
噢睇漏左唔好意思
除左眼袋你仲有無對佢邊樣手術有興趣
我有少少想做天鵝頸,雙下巴好勁
我就無,但其實人生得一次,鐘意整就去整,人地又睇得開心,你自己又覺得滿意,why not呢
隆胸都幾好,我見樂天D女都有,仲賣埋廣告https://www.youtube.com/watch?v=L90HHKfDohk
我都係咁諗, 不過內開唔係無風險
我係ptt/dcard瘋狂爬文, 見內開都有唔少恐佈失敗case的

例如眼框凹陷
脂肪抽太多,導致眼球下沉而眼神有改變或下三白眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞