香港定台灣割眼袋好?

711 回覆
19 Like 60 Dislike
[url]想問下有無人係台灣做提眼肌?
香港真係太少資訊[/url]

我一隻眼眼瞼下垂, 大細眼,所以只做一邊提眼肌
眼瞼下垂同眼袋喺台灣一齊做
內開呀
有醫師offer 外開,我覺得有啲驚驚地,同埋外開講到明初期可能有啲閉盒不全

所以最後揀咗offer 內開的醫師
手術完係咪都可以睇到嘢啊?我都約左兩個諮詢下先
內開都會閉合不全

我睇野同閉合都冇問題
係手術頭幾日一個星期有少少少少拉扯感
咁就好
好期待 想快啲解決個問題
你做單眼定係雙眼?
雙眼
祝你順利
有無人搵過依心唯美林醫師做眼袋內開手術 見佢YouTube幾多片 講解幾好
我都想試下 最快諮詢日期5月
要留係台灣8日 第7日拆線
我一邊眼袋勁d 一邊其實冇乜 但主要淚溝好嚴重
內開+補脂有幫助嗎
3月頭搵左佢做內開眼袋+自體脂肪補淚溝加蘋果肌
效果幾好 同埋我係恢復期只係少少腫同瘀 眼周無乜唔舒服 手術完第二日已經可出去玩
$$?
依心唯美 林醫師補價65k 眼袋內開+補淚溝 另加15k舒眠

我仲諮詢咗另一間 頤森 黃院長 眼袋內開+補淚溝 60k 另加25k舒眠

黃院長建議我加30k用自體脂肪補法令紋 我仲十五十六…唔係好想補蘋果肌 但法令紋有啲心動
想問吓絲打係唔係要專登飛去台灣兩次? 客服好似講到話唔可以即刻安排到手術,最快要等成個月先得
巴打我都諗緊六月想搵陳醫師做,可摸以加埋你TG 問野?
我都諗緊搵陳醫師做,可摸耳搭單加埋我TG:Ginnycwh
Add左
70k台幣 已經計埋舒眠麻醉
手術當日佢會問你加唔加恢復點滴 術後恢復得好啲(TWD$2500)
可加可不加 睇個人
不過我有加到 又想係無乜點腫同瘀 不過都係要睇個人體質
唔洗飛2次 但你要預留台灣10日
第一日抽血加面診 第三日就手術
術後7日拆線
佢驗血報告唔係第二日出,所以唔比隔日就做手術
不過只係呢間係咁 其他間就要問下

我個陣佢都安排左一個月左右比我有得手術 但個個時間我唔得閒 我就問1月中 後尾我又有事行唔開 改左3月頭手術
可以呀,你比你tg我加
大家一齊傾下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞