[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有kompany鏝防守即刻穩左

下季鏝獌巧撚勁=.="

雙曼人腳加強咗好多
垃圾車傷晒D主力要安擔大旗
其實垃圾車陣容深度係完全無加強過
全部一換一

英超16弟

下季鏝獌巧撚勁=.="

雙曼人腳加強咗好多
垃圾車傷晒D主力要安擔大旗

阿仙奴害柏度
法國好多外國軌都迷安
唔sick ball

咁以波論波,依2年佢都做到野

但睇左2場pre-season連跑都唔跑,咁佢就已經無晒存在意義。

但如果想衝R聯做四強常客
佢就算做肯後備都要換佢
法國好多外國軌都迷安
唔sick ball

咁以波論波,依2年佢都做到野

但睇左2場pre-season連跑都唔跑,咁佢就已經無晒存在意義。

但如果想衝R聯做四強常客
佢就算做肯後備都要換佢

真係想快d甩左佢 毒瘤黎

下季鏝獌巧撚勁=.="

上季都係咁講 最後邊隊拎英超
請相信鏝後防會自爆、獌係摩帥帶領下會唔識攻

其實6冠巴塞條後防一樣廢,係中場玩鳩猜後防基本上長期食花生,佩奧爾實力吹大左,雖然佢係一個好偉大好有成就既中堅。

哥狗從來唔識教防守,就算係拜仁都係

比個希望我啦老鼠
車路士主帥干地認為上賽季英超中熱刺在積分榜上一路緊追,給車路士施加了很大壓力,他非常尊重普捷天奴和他的團隊,不過在眾多英超冠軍爭奪者之中,普捷天奴身上的壓力是最小的。

之前熱刺主席利維曾對英超俱樂部在轉會市場上瘋狂「燒錢」的舉動提出過批評,不過干地認為他之所以這麼說是因為他對熱刺新賽季的期望值已經降低了。

《倫敦晚旗報》認為儘管已經斥巨資簽下了莫拉達(5800萬)、魯迪加(3400萬)、巴卡約高(4000萬)等人,車路士還將會完成4筆重要收購來應對即將開始的2017-2018賽季。

普捷天奴執教熱刺三年以來還沒有為球隊帶來過冠軍,而這家北倫敦球會上一個冠軍還是2008年在聯賽杯中擊敗車路士拿到的。而當被問及對利維言論的看法時,干地回答說:「他這樣說的話,我只想知道熱刺今年的目標是什麼?每個球隊都需要知道自己的野心是什麼,如果他們意在英超或是歐冠冠軍的話,那肯定會引進一些高價的球員,否則就將原地踏步,道理就是這麼簡單。在我看來,沒有冠軍,沒有歐冠席位,在歐冠小組賽出局,在歐霸杯中被亨克淘汰出局,這些對熱刺來說都不算悲劇。而同樣的事情發生在車路士、阿仙奴、曼聯、曼城、利物浦這樣的球隊身上的話,就都要算是悲劇了,這就像如果巴塞或皇馬無法爭奪冠軍,那將會是他們的悲劇,而對像西維爾這樣的球隊來說,即使不參與冠軍爭奪,他們照樣可以呼吸。任何人都可以有自己的思考方式,也可以對其他球會的轉會策略提出批判,但這些球會都是要去贏得冠軍的。」

干地同樣拿上賽季熱刺聯賽的表現做了舉例:「我覺得熱刺過去做得很好,普捷天奴也是一位優秀的教練。上賽季中熱刺給我們製造了很大麻煩,他們在最後12場比賽中贏下了11場,差點把我們逼入困境,從這個角度看他們做的非常棒。但這個賽季的情況是如果你不去做些什麼的話,你就不會贏得勝利。」

下季鏝獌巧撚勁=.="

其實6冠巴塞條後防一樣廢,係中場玩鳩猜後防基本上長期食花生,佩奧爾實力吹大左,雖然佢係一個好偉大好有成就既中堅。

比個希望我啦老鼠

無希望就唔會有失望
有前3,歐聯行遠少少輸得無咁難睇就收貨

始終得夏狗一個world class player好難有咩作為,摩狗搵隻靴狗玩盯人泊大巴已經成隊攻唔起

果場真係輸得心服口服
同埋都揭露晒我地既弱點
1. 正選11人 得夏神識造波
2. 板凳唔夠 阿朗一傷就斷半臂
曼城goal
曼城goal

賓周包越位
鍠個新龍以後都幾難出到

下季鏝獌巧撚勁=.="

比個希望我啦老鼠

無希望就唔會有失望
有前3,歐聯行遠少少輸得無咁難睇就收貨

始終得夏狗一個world class player好難有咩作為,摩狗搵隻靴狗玩盯人泊大巴已經成隊攻唔起

果場真係輸得心服口服
同埋都揭露晒我地既弱點
1. 正選11人 得夏神識造波
2. 板凳唔夠 阿朗一傷就斷半臂

美斯真係好撚勁,比摩狗殺傷戰術兼比比人盯人都照撚皇狗。

真心講實力美斯係史上最強足球員

美斯d變速痴撚線
即使依家西甲打比 拉膠下下都係收山腳咁鏟埋美斯度
佢下下都避得好瀟灑
鍠個新龍以後都幾難出到

一直想要DDG
上場鍠班新仔都唔差 而家班正選垃圾到
Kdb真係好勁
迪布尼愈勁 我就愈憎摩狗
迪布尼
Kdb真係好勁

play maker
鍠後防個態
放題路後上助好撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞