[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
除左安,摩西都好撚廢
FA has written to Chelsea and asked for Kenedy's observations in relation to social media posts on pre-season tour. #CFC #SSN

唉真係屌你老母比條智障搞到一獲泡

西女人簽返嚟?

有幾大獲 道個歉 寫個解釋咪得
唔同真係要露出胸部咩
睇完精華真係覺得達仔好慘, 搭住Ayi同柒頭安真係曉飛都冇用
我硬係覺得達仔世三係會擦出火花

世3用腦踢波夾邊個都唔成問題
MORATA又係玩開配合
都ok啦 我相信干地睇得出安垃圾嘅
你睇佢一完季就清馬迪哥狗就知

當俾d新仔撚下波,boga天神tomori都掂

定位係後備點會垃圾

又黎後備論

佢依家咪係hazard perdo 出唔到既後備
睇到呢到啲手足血都嘔埋

又唔係正選11人
無可能要求個個人有正選質素
上季變陣救撚左車好多鑊啦

下你睇緊車仔啊?
Next topic: 金章安 lan
快d簽多個有腦少少既翼鋒輪換啦
安靠唔住

定位係後備點會垃圾

又黎後備論

睇到呢到啲手足血都嘔埋

又唔係正選11人

下你睇緊車仔啊?

對屎城同曼城都有用既。

杯賽都有兩粒
除左安,摩西都好撚廢

摩西打左邊你會見到完全唔敢左腳斬波
所以一味死cup

打右邊個陣都算叫正常嫁喇

有安玩時間停頓 無可能有組織

定位係後備點會垃圾

又黎後備論

睇到呢到啲手足血都嘔埋

又唔係正選11人

唔該佢攞緊14萬鎊但交緊1000鎊ge水準
唔該躝啦佢以加出場係幫倒忙成撚日後備
後你老母咩世三柏度佢地兩個是但一個
出唔到就係以件垃圾 廢撚到咁仲幫佢講
說話果d食撚屎啦

定位係後備點會垃圾

又黎後備論

睇到呢到啲手足血都嘔埋

又唔係正選11人

不如你確確實實咁講邊好多獲 係邊幾獲
今次名單冇翼可以用連boga 都係打midfield 唯主
仲要買lw同wb

Willian 同moses 唔係大賽料雖然我幾鐘意moses
emilia真係去左星加坡睇車

同OCE前後腳
講Moses 係轉左wb果陣根本正常 無乜大錯 又有助攻
只係換去左wb之後唔岩踢 之後先發揮失準 成班人就針住果下黎屌

不如講下azp開波防守失誤
kante果d又無人屌

同OCE前後腳

依家扑完野食緊煙了
除左安,摩西都好撚廢

摩西打左邊你會見到完全唔敢左腳斬波
所以一味死cup

打右邊個陣都算叫正常嫁喇

有安玩時間停頓 無可能有組織

個新仔完全捉晒佢路

同OCE前後腳

依家扑完野食緊煙了

咁撚重口味

同OCE前後腳

見到佢拖住條仔

對腳你j埋我果份
垃圾安上季英超入8球
3球屎篤城
1球拖肥
1球般尼
1球候城
1球曼城
1球黑貓

同OCE前後腳

見到佢拖住條仔

對腳你j埋我果份

有圖
講Moses 係轉左wb果陣根本正常 無乜大錯 又有助攻
只係換去左wb之後唔岩踢 之後先發揮失準 成班人就針住果下黎屌

不如講下azp開波防守失誤
kante果d又無人屌

呢樣真
kante差咗
j死我
Renato Sanches says he wants to leave Bayern Munich because he wants to play more. Calls AC Milan "an interesting option". Bayern want £42m
簽佢都幾好啊,岩岩都幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞