[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
真訓左冇睇 點解會咁快輸三球?

問新隊長雞曉

因為廢

有2球輸遠射無人逼

因為廢

有2球輸遠射無人逼

因為又犯左足總咁
上半場未訓醒
第三前鋒就事但搵件大隻佬識頂下波,
食到人位去比波既就得啦

同意
不過首要係翼鋒,輪換左閘同正選右閘搞掂先
再搞第三前鋒都未遲
翼鋒如果可以一口氣bid 山齊士番黎,到時真係點擺都得
新波衫由隻色到design都好難睇
巴黎應該要籌錢買山狗同尼馬 唔係點過ffp
究竟有冇傳過車買巴黎啲球員 其實有冇啱用

籌你個頭
人地冇諗住籌
屌爆西女人
新波衫由隻色到design都好難睇

隻色其實幾靚
巴黎應該要籌錢買山狗同尼馬 唔係點過ffp
究竟有冇傳過車買巴黎啲球員 其實有冇啱用

籌你個頭
人地冇諗住籌

買迪馬囉 傳想叫佢走
個個都J既HMP 出得既時間轟已經係1x位

J BMW 好過啦
呀衣進步好大,好明顯

J BMW 好過啦

Boga Ayi Willian = BBW
星期六打國米笠簡慕華波衫啦
簽到翼衛,前鋒各一
寫麻友係雞係手背再影相上來

呀衣進步好大,好明顯

琴晚個場見到佢技術爭D . 但埋門觸角同埋鬥心都好好
alonso跟musonda操加速操到嘔la diu
呀衣進步好大,好明顯

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉
法比差極都叫放到幾下靚長傳 lan做過啲咩
掛住扮細哨
西女人表示理撚得你
希望輸獲金等膠層識驚
呀衣進步好大,好明顯

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

法比本身唔係中場攔截型. 對抗性又唔高
佢拍住簡迪就唔夠同拜仁撼

今年要同強隊打. 睇怕都會放棄法比.

或者藥膏 + 簡迪 +法比先掂

摩西琴晚出晒洋相。。。
呀衣進步好大,好明顯

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

摩西琴晚出晒洋相。。。

得罪講句
對住裂貝利唔夠佢玩都情有可原
起碼佢都做過真世三
左路防守俾coman撚就真係差
人地仲未出robben同你打真軍
個防守已經收晒皮
呀衣進步好大,好明顯

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

摩西琴晚出晒洋相。。。

得罪講句
起碼佢都做過真世三
個防守已經收晒皮

琴晚可能要兼固既野太多。如果佢專注做番防守。會好D 。 
呀衣進步好大,好明顯

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

摩西琴晚出晒洋相。。。

得罪講句
起碼佢都做過真世三
個防守已經收晒皮

洛賓要教訓新一代垃圾車
比佢見識當年係車路士而唔係垃圾車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞