[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
天神做住後備先啦
記得上年車比鍠炒三粒跟住夏神連入兩粒
都ok啦 我相信干地睇得出安垃圾嘅
你睇佢一完季就清馬迪哥狗就知

當俾d新仔撚下波,boga天神tomori都掂

定位係後備點會垃圾
boga今場打得好?上場已經唔差

能力經驗同ayi達仔比起碼高兩班波
FA has written to Chelsea and asked for Kenedy's observations in relation to social media posts on pre-season tour. #CFC #SSN

唉真係屌你老母比條智障搞到一獲泡
天神做住後備先啦

天神如果定位係luiz 個款仲需要時間
頂azp 同cahill 夠晒quail
FA has written to Chelsea and asked for Kenedy's observations in relation to social media posts on pre-season tour. #CFC #SSN

唉真係屌你老母比條智障搞到一獲泡

西女人簽返嚟?
睇完精華真係覺得達仔好慘, 搭住Ayi同柒頭安真係曉飛都冇用
我硬係覺得達仔世三係會擦出火花

能力經驗同ayi達仔比起碼高兩班波

開季你留意下 世三淨係鍾意同有腦既隊友傳波
佢偏向傳比法比柏度簡迪同牙朗
如果陳豪踢佢個邊激撚死佢都似
睇完精華真係覺得達仔好慘, 搭住Ayi同柒頭安真係曉飛都冇用

世三肯定鍾意同佢夾
有世三在場拉開啲防守球員達仔啲腳法先有得發揮
Cahill luiz 天神ok?

有魯迪加點輪到天神

差啲唔記得佢

已經好過柒頭安

定位係後備點會垃圾

又黎後備論
夏仔柏仔巴仔你地返嚟啦

世三肯定鍾意同佢夾
有世三在場拉開啲防守球員達仔啲腳法先有得發揮

好想快啲睇世三達仔柏度一齊出
應該有得見識吓久違嘅前場組職

已經好過柒頭安

我覺得佢無乜料

起碼仲後生 唔似柒頭安

已經好過柒頭安

我覺得佢無乜料

波底好,用腦踢波
做到配合又識傳波
青訓黎講好過武神打啦

已經好過柒頭安

我覺得佢無乜料

起碼仲後生 唔似柒頭安

有幾下個過到人 博犯規 係上半場黎講已經好好

定位係後備點會垃圾

又黎後備論

佢依家咪係hazard perdo 出唔到既後備
睇到呢到啲手足血都嘔埋
幾時對國米
遲下正選都一定係HMP架啦,
三個有腦有技術肯配合既先係我地條鋒線

定位係後備點會垃圾

又黎後備論

佢依家咪係hazard perdo 出唔到既後備
睇到呢到啲手足血都嘔埋

又唔係正選11人
無可能要求個個人有正選質素
上季變陣救撚左車好多鑊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞