[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Cahill lan
真訓左冇睇 點解會咁快輸三球?

因為廢

有2球輸遠射無人逼

第一球就真係要迫
第二球就太結果論 如果卡囂標前梅拿唔射篤比占士天神就會一對一
真訓左冇睇 點解會咁快輸三球?

因為廢

有2球輸遠射無人逼

第一球就真係要迫
第二球就太結果論 如果卡囂標前梅拿唔射篤比占士天神就會一對一

有咩問題
2打2就係一個標一個包
仲諗住兩個包等拎波個個慢慢諗射定傳
Cahill lan

No Eng man, can't lan
點解柒頭安成日都唔肯傳波比摸西
It could be quite a season ahead for the #CFCU19 team that won the first of their two UEFA Youth League titles just two years ago.

安尋日要表演 細哨上身
睇返whoscored 原來我地dribbles per game係第二

干地訪問都講過
佢好鍾意用d one vs one過人能力強既球員
除左夏神,
Pedro, Kante, Moses 同新買既baka都有一定既過人能力
睇返whoscored 原來我地dribbles per game係第二

干地訪問都講過
佢好鍾意用d one vs one過人能力強既球員
除左夏神,
Pedro, Kante, Moses 同新買既baka都有一定既過人能力

幾時叫柒頭安躝

安尋日要表演 細哨上身

上季成季都係唔肯傳波俾摩西喎
硬係覺得條仆街睇唔起摩西咁
安躝
安真係必須躝
1. 已經用左幾季証明佢無能力正選
2. 唔識同人配合之餘 又無能力單打獨鬥
3. 已經29歲 再唔甩就一文不值
4. 依家連勤力都無埋
除咗龍門
其他位置都要買多個人
除咗龍門
其他位置都要買多個人

一個翼鋒兩翼衛一中場
Willian must lan
真係撐唔落
拿拿林加錢換天使or山
下個topic就叫W柒頭安躝
下個topic就叫W柒頭安躝

買左個替代先
冇買只好局用

那有人你老母
摸西仲有人撐
琴日波都傳唔好
短傳力度永遠都係錯
positioning又係差到一個點
摸西仲有人撐
琴日波都傳唔好
短傳力度永遠都係錯
positioning又係差到一個點

反果d仲on9
摸西打英超中下遊都合格
但對歐聯球隊即刻現形
而且唔識用腦真係唔掂
Willian同moses一樣咁高咁大但評論咁極端
牙銘係打左邊之後收哂皮
不過打番原位都仲可以
係柒頭安搞到銘囝踢得差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞