[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
呀衣進步好大,好明顯

琴晚個場見到佢技術爭D . 但埋門觸角同埋鬥心都好好

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

法比本身唔係中場攔截型. 對抗性又唔高
佢拍住簡迪就唔夠同拜仁撼

今年要同強隊打. 睇怕都會放棄法比.

或者藥膏 + 簡迪 +法比先掂

摩西琴晚出晒洋相。。。

得罪講句
對住裂貝利唔夠佢玩都情有可原
起碼佢都做過真世三
左路防守俾coman撚就真係差
人地仲未出robben同你打真軍
個防守已經收晒皮

洛賓要教訓新一代垃圾車
比佢見識當年係車路士而唔係垃圾車

琴晚ROBBEN 無出喎 C hing
呀衣進步好大,好明顯

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

摩西琴晚出晒洋相。。。

得罪講句
起碼佢都做過真世三
個防守已經收晒皮

洛賓要教訓新一代垃圾車
比佢見識當年係車路士而唔係垃圾車

琴晚ROBBEN 無出喎 C hing

當年robben+duff
左路防守組合阿朗+Cahill 一遇快馬即死
已經唔係第一次
右邊moses跟唔到人有azp包底
但左邊一有球員爆過左阿朗
Cahill又唔夠快包番
左路就食晒放題
怕咩啊,而家雞曉仲喺正選
點輸法都賴佢咪得囉
換佢咗一定唔會輸
左路防守組合阿朗+Cahill 一遇快馬即死
已經唔係第一次
右邊moses跟唔到人有azp包底
但左邊一有球員爆過左阿朗
Cahill又唔夠快包番
左路就食晒放題

睇埋迪加hand唔handle到
熱狗臨尾香
下一場係到星期六國米了?
呀衣進步好大,好明顯

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

摩西琴晚出晒洋相。。。

得罪講句
起碼佢都做過真世三
個防守已經收晒皮

琴晚可能要兼固既野太多。如果佢專注做番防守。會好D 。 

法比連波都hold唔到,變左交晒落邊 比兩隻翼衛做,柒頭安又廢。

都係要等世三 同柏度番來
熱狗臨尾香

好在有連登陪葬一齊輸一粒
呀衣進步好大,好明顯

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

摩西琴晚出晒洋相。。。

得罪講句
起碼佢都做過真世三
個防守已經收晒皮

法比連波都hold唔到,變左交晒落邊 比兩隻翼衛做,柒頭安又廢。

我就覺得hold 波呢D 要最少2-3條友配合
對呢D 強隊,好難1條友hold 波
呀衣進步好大,好明顯

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

摩西琴晚出晒洋相。。。

得罪講句
起碼佢都做過真世三
個防守已經收晒皮

安打正選前鋒 已經預左災難性結果

尋晚罪犯係安同法比
銘仔當佢無辜啦唉

摩西琴晚出晒洋相。。。

得罪講句
起碼佢都做過真世三
個防守已經收晒皮

我就覺得hold 波呢D 要最少2-3條友配合
對呢D 強隊,好難1條友hold 波

咪就係 佢係個傳波搵食既球員
但你睇下琴日果3個前場黑色三原色啲走位企位
你叫佢點樣有好表現

簡迪又唔明點解會比人話差 佢而家一個撲晒個中場 睇見都辛苦啦大佬
琴晚個場安連心態都輸埋
以往落後總會見佢努力回防追波
琴日就係到扮美斯
冇眼睇
睇返whoscored 原來我地dribbles per game係第二
根本盲係垃圾安問題
前場hold唔到波自然中後場會受壓
其實諗諗下 會唔會老迪加係買翻黎頂銘仔做rwb正選

@WhoScored

Antonio Rüdiger: Had a worse cross success rate (12.7%) than any other defender in Serie A last season (50+ attempted crosses)

@WhoScored

Antonio Rüdiger: Had a worse cross success rate (12.7%) than any other defender in Serie A last season (50+ attempted crosses)

@WhoScored

@WhoScored

跟本摩西斯係唔差, 人地踢左一季翼衛咋
買d潛力股你地又嫌人廢, 唔比時間佢成長
Sandro 2年前係波圖你地都唔會睇得上眼既啦
又唔係有錢/又唔係皇疤拜level
唔搏下潛力股同青訓永遠都係比人食住
睇返whoscored 原來我地dribbles per game係第二

一個夏神都刷到返黎啦

進攻方面. 除非對弱隊有大把空位佢爆. 否則琴晚D 1 ON 1 輸晒

防守方面 就真係無乜表現... 整體淨係得勤力可言

進攻方面. 除非對弱隊有大把空位佢爆. 否則琴晚D 1 ON 1 輸晒

防守方面 就真係無乜表現... 整體淨係得勤力可言

隻仆街翼又唔撚幫手走位拉空對面防線
柏度係到摩西都會踢得舒服d先啦
仲有佢防守邊到無頁獻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞