[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有樣想讚阿朗
唔知係咪現場先會睇到
佢作為翼衛真係係場上就算個波唔係佢果邊
都會keep住走上走落現位
佢弱點係明顯但呢樣好抵讚

如果佢快啲就好 幾鐘意佢 睇佢比coman硬爆落底個下 好無助
有樣想讚阿朗
唔知係咪現場先會睇到

如果佢快啲就好 幾鐘意佢 睇佢比coman硬爆落底個下 好無助

真係落足力
有樣想讚阿朗
唔知係咪現場先會睇到

相反今場幾次見到柒頭安死左去最前之後勁慢走番出禁區

牙朗好好氣 係衰在慢
有樣想讚阿朗
唔知係咪現場先會睇到

牙朗好好氣 係衰在慢

買到辛度推佢去間中客串左中場都唔錯
又唔駛下下一對一比人屈速
有下michy拎唔到波干地發侮氣
呢場波ayi同安真係垃圾到不得了
法比d決定又係勁慢 Kante上半場完全未上力
天神其實算係咁,mark個個係利雲都見佢跟得幾貼
電欺真係後防支柱,雞曉其實可以讓返個隊長位出黎
阿朗比人用速度完爆,不過進攻好過陳豪
陳豪直情係踢得差,成場突破0成功
覺得Boga係上半場mvp

兩隻翼衛唔買過下年真係歐聯分組賽都出唔到線
馬列斯博得過?

我覺得可以一試
唔想再見lan

買angel好過

馬列斯一定買得過
非洲仲要改左期
1個26 1個30
點都係馬列斯先啦

球員想離隊 球會又有價就放
可以同pedro世三輪換 最緊要mahrez做到pedro同世三都較少既key pass through pass
李城要50m就大大力車埋佢啦 勞氣左咁多年唔想再見到柒頭安喇

馬列斯買得過3x~4xm

mahrez根本有貨,係有時揀波打

與其llorente都要30m
不如打包mahrez+vardy
起碼夾開
有樣想讚阿朗
唔知係咪現場先會睇到

牙朗好好氣 係衰在慢

有埋速度唔洗黎垃圾車踢啦

Luiz場場都係咁就話姐
你地知佢唔係架

Michy實力真係得咁多
就算改善左配合但射術同心態係二流
有樣想讚阿朗
唔知係咪現場先會睇到

牙朗好好氣 係衰在慢

有埋速度唔洗黎垃圾車踢啦

依個真
人地放軟黎踢咋比番d面你
唔同級數 玩到狂造比james一個都係好有威脅
馬列斯博得過?

我覺得可以一試
唔想再見lan

買angel好過

馬列斯一定買得過
非洲仲要改左期
1個26 1個30
點都係馬列斯先啦

可以同pedro世三輪換 最緊要mahrez做到pedro同世三都較少既key pass through pass
李城要50m就大大力車埋佢啦 勞氣左咁多年唔想再見到柒頭安喇

起碼夾開

華迪有阿狗都唔踢,揀做Icon,
點會仲離隊打後備

ayi有波入唔彈啦,造比安個下其實都ok
陳豪左邊拎個波落黎好順,但踢唔慣玩唔到落底出波個招
人地放軟黎踢咋比番d面你
唔同級數 玩到狂造比james一個都係好有威脅

j朗好想入波 激死佢
垃圾車根本無進步過

新簽既大部分未上陣
仲要用左好多新仔
想點進步
柒頭安其實踢左邊好似好d
佢右腳射大位好過係右邊柒下柒下

不過佢冇腦就講乜都冇用
垃圾車根本無進步過

新簽既大部分未上陣
仲要用左好多新仔
想點進步

無hazard 已經退左幾步..仲點進步

Luiz場場都係咁就話姐
你地知佢唔係架

Michy實力真係得咁多
就算改善左配合但射術同心態係二流

我覺得ayi d first touch真係柒,不過唔覺得達子好好多,只不過達子之後修正得返

不過佢冇腦就講乜都冇用

佢躝去觀眾席就就好

買angel好過

馬列斯一定買得過
非洲仲要改左期
1個26 1個30
點都係馬列斯先啦

起碼夾開

華迪有阿狗都唔踢,揀做Icon,
點會仲離隊打後備

華迪在英國《太陽報》上透露當中原因:「阿仙奴認為阿歷斯山齊士及奧斯爾可以為我提供機會,但我考慮到他們多為控球在腳,不像李斯特城般迅速將球送上前線,而我比較喜歡走到敵人防線後面,反而說我在阿仙奴將不會是主角的說法並沒有影響我。」

他又笑看所謂「忠誠」的問題,指球員轉會是平常事,強調自己希望成為李斯特城繼續追逐夢想的一員,所以當雲尼亞里在他續約後傳來「夢想成真」的短訊時,華迪也深有同感。

佢自己話轉會係平常事喎
應該唔係真係咁忠誠
都ok啦 我相信干地睇得出安垃圾嘅
你睇佢一完季就清馬迪哥狗就知

當俾d新仔撚下波,boga天神tomori都掂

不過佢冇腦就講乜都冇用

佢躝去觀眾席就就好

安個腦柒下柒下唔關踢咩位事🤷‍♂️
Cahill luiz 天神ok?
Cahill luiz 天神ok?

有魯迪加點輪到天神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞