[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
其實我幾鍾意bsilva
一開始買到佢你話幾好

邊路playmaker干地唔知鐘唔鐘意

佢應該打到世三個位
不過都去再鏝
打唔打到又點

無謂FF啦屌,一完季已經比鏝城搞掂左,
好明顯係哥狗頭號目標,搶撚到咩

如果講做波勁lemar仲正
黑馬達
買到佢可以重組新三核

摩納哥仲邊會放人
巴黎應該要籌錢買山狗同尼馬 唔係點過ffp
究竟有冇傳過車買巴黎啲球員 其實有冇啱用
有樣想讚阿朗
唔知係咪現場先會睇到
佢作為翼衛真係係場上就算個波唔係佢果邊
都會keep住走上走落現位
佢弱點係明顯但呢樣好抵讚

相反今場幾次見到柒頭安死左去最前之後勁慢走番出禁區

牙朗好好氣 係衰在慢

有埋速度唔洗黎垃圾車踢啦

依個真

今年已經好多波係靠阿朗跑邊接應長傳/換邊策動進攻
佢好肯走位first touch接應高波一流
係進攻上對垃圾車有好大加成
但弱點今場都幾明顯
太多反擊既波攻得太上根本返唔切去
同時冇人負責包返左邊個位
有好多波都係右路吊去左路空位睇住黎食
幾一part干地要諗諗點執好條防線企位同包位
簽到翼衛,前鋒各一
寫麻友係雞係手背再影相上來
說好的sandro呢牙銘

sandro條撚屌有決定未阿😩

等陣啦 等緊西女人落bid咋

正常應該同球員傾掂左合約先開Bid,
有冇理由咁耐都唔決定去留,
唔係學Van Dijk條仆街下話

可能驚影響世界杯,遞紙走唔到就仆街了

特別巴西左閘位出左3個世界前5

馬閪路,佢,燒臘味

一日有馬些路,後兩者都坐硬Bench架啦,
同埋佢呢D級數祖狗夠撚膽雪鳩佢咩

迪馬,波蘭佬 依2個買到我即刻剃光頭

高祖華基真係抵屌
說好的sandro呢牙銘

sandro條撚屌有決定未阿😩

等陣啦 等緊西女人落bid咋

正常應該同球員傾掂左合約先開Bid,
有冇理由咁耐都唔決定去留,
唔係學Van Dijk條仆街下話

可能驚影響世界杯,遞紙走唔到就仆街了

特別巴西左閘位出左3個世界前5

馬閪路,佢,燒臘味

kenedy
new marcelo

高祖華基真係抵屌

想要又識攻又識守

高祖華基真係抵屌

想要又識攻又識守

普巴

摩笛
emilia真係去左星加坡睇車

同OCE前後腳

見到佢拖住條仔

對腳你j埋我果份

個場咁你都搵到
Btw想知佢有邊忽柒靚
女神都要有是但一個條件好
人又矮 八字波 樣又衰 口又臭

又唔見你咁樣形容你個ex?

佢咪我個ex囉
膠鷹 今場有冇highlight 睇返?
同世三上季一樣

無人識同morata 做one two

都係果句 柒頭安個人能力係唔差
但完全唔識同人夾
簽到翼衛,前鋒各一

Ok

no cap plz
簽到翼衛,前鋒各一

Ok

no cap plz

已cap
簽到翼衛,前鋒各一

Ok

no cap plz

辛苦卡勞兄
卡祖域克好用喎
第三前鋒就事但搵件大隻佬識頂下波,
食到人位去比波既就得啦
第三前鋒就事但搵件大隻佬識頂下波,
食到人位去比波既就得啦

Llorente 都要30m
真訓左冇睇 點解會咁快輸三球?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞