[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
Renato Sanches says he wants to leave Bayern Munich because he wants to play more. Calls AC Milan "an interesting option". Bayern want £42m
簽佢都幾好啊,岩岩都幾勁

唔係佢勁係我地太廢 上場打米蘭柒撚到
Renato Sanches says he wants to leave Bayern Munich because he wants to play more. Calls AC Milan "an interesting option". Bayern want £42m

5尺9

唔係掛,係我地今次咁撚廢,
佢先睇落冇咩問題姐,
之前睇提子隊同上季拜狗佢都廢得好恐怖

安咁比都唔會係差,踢既時間又少
比mahrez係買左無咩進步 比sane係成日有人話佢勁過安好多
講Moses 係轉左wb果陣根本正常 無乜大錯 又有助攻
只係換去左wb之後唔岩踢 之後先發揮失準 成班人就針住果下黎屌

不如講下azp開波防守失誤
kante果d又無人屌

呢樣真
kante差咗

kante 季尾都差d,但無人敢講佢差
只係換去左wb之後唔岩踢 之後先發揮失準 成班人就針住果下黎屌

kante果d又無人屌

呢樣真
kante差咗

根本屌moses果d都係盲屌

kante果d又無人屌

呢樣真
kante差咗

好想快D開季睇下佢地係熱身賽HEA 定係真係咁廢

kante果d又無人屌

呢樣真
kante差咗

佢一時時 季尾差完一場下場又好返

比mahrez係買左無咩進步 比sane係成日有人話佢勁過安好多

唔該睇下我岩岩列出黎果堆入球分佈先啦
下下j入得少入得多真係好嘔心佢要廢幾多場先
入番一球你又有冇計
其實我幾鍾意bsilva
一開始買到佢你話幾好
Kante 場場都跑足90分鐘喎
今場多傳失我覺得隊友支援都唔多足夠
買馬列斯啦
Kante 場場都跑足90分鐘喎
今場多傳失我覺得隊友支援都唔多足夠

主要都係攔截唔夠準確

kante果d又無人屌

呢樣真
kante差咗

盲撐
其實我幾鍾意bsilva
一開始買到佢你話幾好

邊路playmaker干地唔知鐘唔鐘意

kante果d又無人屌

呢樣真
kante差咗

盲撐

是其是 非其非
等睇聽日有deal done
馬列斯唔係都開價好高咩,
如果30-40m搞得掂就諗得過,
兩個翼位已經有四個人,
如果武神打會留得低既話

kante果d又無人屌

呢樣真
kante差咗

盲撐

是其是 非其非

Tomori >街邊隻狗> Moses
有冇今場highlight

kante果d又無人屌

呢樣真
kante差咗

盲撐

是其是 非其非

Tomori >街邊隻狗> Moses

唔該睇下我岩岩列出黎果堆入球分佈先啦
下下j入得少入得多真係好嘔心佢要廢幾多場先
入番一球你又有冇計

分佈關咩事
入左就入左
唔通神射手榜又每場只計一球
咩撚廢好多場,入得少波d分佈咪隔得仲耐
emilia真係去左星加坡睇車

同OCE前後腳

見到佢拖住條仔

對腳你j埋我果份

有圖

睇佢ig圖幾正
原來對腳咁 不了
emilia真係去左星加坡睇車

同OCE前後腳

見到佢拖住條仔

對腳你j埋我果份

個場咁你都搵到
Btw想知佢有邊忽柒靚
女神都要有是但一個條件好
人又矮 八字波 樣又衰 口又臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞