[慘負拜仁]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
買達仔都可以睇下腳法
暫時 LLK 真係睇唔到有咩欣賞價值

其實一路都話lkk得硬件+潛質
係之前迷lkk黨吹到車仔買唔到佢會死

因為當時莫拉達唔放,比活迪水硬囉

撚知皇馬原來係為左啖氣撚鳩曼聯咩,你唔係想出黎攞彩話一早知買到莫拉達掛

踢幾場pre season就斷定lkk無料
不過依家買唔到 我都希望佢黎緊幾季都垃圾表現
但你覺得有無可能呀派精
睇緊祖對巴
好想要大巴拿
睇緊祖對巴
好想要大巴拿

個one two
睇緊祖對巴
好想要大巴拿

個one two

Motata同hazard都做到
買達仔都可以睇下腳法

因為當時莫拉達唔放,比活迪水硬囉

撚知皇馬原來係為左啖氣撚鳩曼聯咩,你唔係想出黎攞彩話一早知買到莫拉達掛

老鼠唔係車仔之前買唔到lkk就做左怨婦咩

其實你都幾9唔搭8

睇緊祖對巴
好想要大巴拿

個one two

LINK?
派清永遠馬後炮就最勁
好鍾意扮晒再世孔明咁
天使
off 一off topic , 有冇ching 睇咗Dunkirk ?

值唔值得睇IMAX ?(差唔多Double 價錢)
鑭好似會幫我地買哥狗

又可以多謝文迪斯

唔得罪得

想借咋

叫文迪斯收皮啦
佢驚雪左半年賣唔到好價咋
無知一問,獌成日進貢球星比鍠,點解鍠要撚佢地?
無知一問,獌成日進貢球星比鍠,點解鍠要撚佢地?

DDG
睇緊祖對巴
好想要大巴拿

個one two

LINK?

用apps 睇精華咋
off 一off topic , 有冇ching 睇咗Dunkirk ?

呢套嘢為IMAX而生
絕對值得一看
元朗新開嗰間IMAX呢排啲飛好便
早場$70就睇到,其他時間都係$100就有
住得唔遠嘅話可以考慮吓去呢度睇

呢套嘢為IMAX而生
絕對值得一看

我就係元朗人
就係見到yoho 開左IMAX 有啲心動

我平時學生飛$50就有交易,100真係有啲肉赤

如果係咁可以諗下
柏斯杜尼都好好J
柏斯杜尼都好好J

好似有ching 已經印咗佢
大家早 blue is the colour
碧舒爾
巴黎咁既陣輸俾祖記
我地同psg好似差緊一班波咁 迪馬真係幾ok
Sandro好似無出?
巴黎咁既陣輸俾祖記

唔似12m 果球

呢套嘢為IMAX而生
絕對值得一看

我就係元朗人
就係見到yoho 開左IMAX 有啲心動

我平時學生飛$50就有交易,100真係有啲肉赤

如果係咁可以諗下

IMAX 學生85$
IMAX同普通戲院唔同級數
買達仔都可以睇下腳法

打幾季入到咁多波點會無料
打英超夠哂la diu
加埋隻rashford 咁撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞