[季前熱身賽]皇家馬德里球迷吹水區(59)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
睇返重播猩猩唔差wor
反而個中場完全死哂,唔知係冇左卻仔定對面逼搶得太勁
迪巴拉保證,自己今夏不會加盟巴塞,他表示自己在祖雲很開心。
此前媒體稱PSG有意引進尼馬,如果尼馬離隊,巴塞將迪巴拉視作替代者。不過在和PSG的國際冠軍杯的比賽後,迪巴拉表示:“轉會市場?在祖雲效力我很開心,過去這段時間我一直努力訓練,期待幫助祖雲完成一個偉大的賽季。”
“和巴黎的比賽?這場比賽球隊踢得不錯,這樣的熱身賽能夠幫助我們恢復身體狀態、熟悉新隊友。雖然新援才來到球隊不久,但艾歷尼會將他們融入球隊中。”
http://www.football-italia.net/106749/dybala-%E2%80%98i%E2%80%99m-happy-juventus%E2%80%99

睇返重播猩猩唔差wor

高仔隱哂形, 米路瘋狂長傳
isco,modric出盡力都冇用
2閘都冇咩表現
曼城領隊哥迪奧拿在4︰1擊敗皇馬的賽後說︰「不幸地文迪有輕微受傷,要休息2至3星期。」
卡斯米路:皇馬有「BBC」不用買麥巴比

可能引入基利安麥巴比

「這是人們會去談論的事情。基利安麥巴比不是皇馬球員,我不能去談一名不在皇馬大名單的球員。」

基利安麥巴比在BBC中有位置嗎?

「基利安麥巴比一名很偉大的球員,但我們已經有具備殺傷力的BBC了。球員當然是越多越好,但很明顯,最優秀的球員現在已經在皇馬了。基利安麥巴比不是皇馬人,因此我不能談論他。巴爾很努力,我們有C.朗拿度――全世界最棒的球員,賓施馬也做得很不錯,還有伊斯高……」

曲線含賓周
睇返重播猩猩唔差wor

一定卻仔 得返摩迪唔夠做
高仔又唔夠班

冇卻仔 中場控制亂曬
靠摩迪一個穩定唔到攻防
睇返重播猩猩唔差wor

高仔隱哂形, 米路瘋狂長傳
isco,modric出盡力都冇用
2閘都冇咩表現

isco就出力
魔笛一般般喎
睇返重播猩猩唔差wor

高仔又唔夠班

冇卻仔 中場控制亂曬
靠摩迪一個穩定唔到攻防

摩迪真係年紀大la

其實場波係靠伊斯鳩控制前場 魔笛靠右邊多過中間 亦都令佢表現麻麻 無乜空間比佢突破
睇返重播猩猩唔差wor

高仔又唔夠班

冇卻仔 中場控制亂曬
靠摩迪一個穩定唔到攻防

摩迪真係年紀大la

其實場波係靠伊斯鳩控制前場 魔笛靠右邊多過中間 亦都令佢表現麻麻 無乜空間比佢突破

感覺好少見isco係前場拎波 要成日後撤拎

啲人根本仲放緊假 無心踢
Stones入果球 比人走甩起腳射 企定定望住
睇返重播猩猩唔差wor

高仔又唔夠班

冇卻仔 中場控制亂曬
靠摩迪一個穩定唔到攻防

摩迪真係年紀大la

又係呢句
岩啦繼續打飛機啦仲有2場熱身賽繼續hea
上季打車拜個陣又唔見你班仆街話無心踢/hea
https://www.youtube.com/watch?v=lezHs4L_uao
睇下D表現差幾遠
都係幾腳波搞掂 暫時兩場都見唔到
覺得似兩季贏太多啲球員心態開始出現疲態冇左種追求嘅熱誠
睇下積仔肥到 肯定見上季踢得太好歐聯兩連霸 暑假玩盡佢果種feel

高仔又唔夠班

冇卻仔 中場控制亂曬
靠摩迪一個穩定唔到攻防

摩迪真係年紀大la

又係呢句
岩啦繼續打飛機啦仲有2場熱身賽繼續hea

不嬲熱身賽都係鳩架啦😑
今日新仔入個球好撚靚
睇下積仔肥到 肯定見上季踢得太好歐聯兩連霸 暑假玩盡佢果種feel

西波唔屌唔撚鬆化

西波唔屌唔撚鬆化

你歐超盃玩人格分裂?

所以一定要keep住入幻幻

西波唔屌唔撚鬆化

你歐超盃玩人格分裂?

我真皇 你打呲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞