[季前熱身賽]皇家馬德里球迷吹水區(59)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
7:35viutv96有冇手足睇達仔vs沾屎
BREAKING: Real Madrid and Monaco reach €180 million agreement over Mbappe, according to MARCA.

臭JER佬又嬴

個價太誇
唔信住

錢就肯定有既 沾屎 達仔 放題路都收番超過€100m
但馬卡d料依家好撚流

賣賓周可唔可以平d90m

你有聽過有球會報價賓周咩

臭JER佬又嬴

個價太誇
唔信住

但馬卡d料依家好撚流

前幾個月朝早話簽撚硬ddg
夜晚轉頭話唔會簽

不過依單假唔晒 摩狗都認左皇馬有談判 但傾傾下終止左

等多幾個source報先知包皮堅唔堅

睇埋阿斯 阿斯都報就90%堅
BREAKING: Real Madrid and Monaco reach €180 million agreement over Mbappe, according to MARCA.

臭JER佬又嬴

個價太誇
唔信住

但馬卡d料依家好撚流

免轉會費出埋人工送佢走啦
買番嚟坐2,3年
2022世盃前一季走
同某高價從摩納哥加盟既球員一樣劇本

拎舊屎黎比

包皮威得半季就吹到180m
同沾威左幾場世盃就80m差唔多啦

臭JER佬又嬴

個價太誇
唔信住

但馬卡d料依家好撚流

放俾monaco做減價條件

臭JER佬又嬴

個價太誇
唔信住

但馬卡d料依家好撚流

放俾monaco做減價條件

阿記要唔要呀,搵佢頂山狗個位啦
今年都賺唔少
今年都賺唔少

除左麥巴比 法賓奴都可以賣到好好價
今年都賺唔少

連danilo都放到真係
今年都賺唔少

Fabinho 睇佢打防中幾勁 記得佢仲打過閘
摩納哥出品必屬佳品
今年都賺唔少

摩納哥出品必屬佳品

打閘出身 果時係卡斯迪拿都係踢閘
去左摩納哥俾人改造左做防中
今年都賺唔少

摩納哥出品必屬佳品

巴卡約高已經係水貨FEEL
主場對祖記玩波
今年都賺唔少

摩納哥出品必屬佳品

巴卡約高已經係水貨FEEL
主場對祖記玩波

最勁嗰個B施華平放比鏝
人在遠方
人在遠方

你在食女
人在遠方

你在食女

啊啊啊啊啊啊啊
一句講晒,留周不留皮,留皮不留周
全部以為買包皮會踢走賓周
其實光頭佬係想搵塊包皮包住條賓周
兩個一齊出
禿頭仔落後備啦
Breaking | AS Monaco deny any agreement with Real Madrid for Kylian Mbappé
咁on9 180m 買麥x比,唔覺佢好勁
Breaking | AS Monaco deny any agreement with Real Madrid for Kylian Mbappé

not rejected
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞