[季前熱身賽]皇家馬德里球迷吹水區(59)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
我覺得反而覺得買屁馬好過包皮
一黎整散msn
二黎可以激疤狗
三黎點都有星味過包皮
同埋今季走左兩個非歐應該會補返呢個空缺啦下嘩

戇鳩
整散msn對疤狗咪仲好
咪等於有人話要買賓周整散bbc
屁馬一定要留
朗都開聲叫佢留啦
最好真係同佢癲簽埋古天奴陪佢
撞晒位

迷沾係on9啲
疤狗搞乜都好啦
你垃圾皇都要雞胸㗎啦
光頭佬死攬條賓周啦
疤狗搞乜都好啦
你垃圾皇都要雞胸㗎啦
光頭佬死攬條賓周啦

《馬卡報》今天在頭版頭條上指出,即便包皮最終加盟皇馬,賓斯馬的地位仍然不會被撼動。

在皇馬高層眼中,賓斯馬卻是不可撼動的關鍵人物。

賓斯馬即將與皇馬完成續約。賓斯馬目前的合同,簽到了2019年6月,他的稅後年薪為800萬歐元。 《馬卡報》並未透露新約細節,但合同期肯定會延長,年薪也肯定會有所提升。

灰撚左
疤狗搞乜都好啦
你垃圾皇都要雞胸㗎啦
光頭佬死攬條賓周啦

《馬卡報》今天在頭版頭條上指出,即便包皮最終加盟皇馬,賓斯馬的地位仍然不會被撼動。

賓斯馬即將與皇馬完成續約。賓斯馬目前的合同,簽到了2019年6月,他的稅後年薪為800萬歐元。 《馬卡報》並未透露新約細節,但合同期肯定會延長,年薪也肯定會有所提升。

灰撚左

球王賓
疤狗搞乜都好啦
你垃圾皇都要雞胸㗎啦
光頭佬死攬條賓周啦

灰撚左

劇本
條監躉肯定揸住佩狗痛腳 唔係講唔通

隨時有得踢到退休

真係好慘 友誼賽要見到佢 大賽要見到佢 對弱隊都要見到佢

隨時有得踢到退休

終於有人可以喺皇退休啦
疤狗搞乜都好啦
你垃圾皇都要雞胸㗎啦
光頭佬死攬條賓周啦

灰撚左

從來冇灰過
因為哩個係所有人都知嘅事實

巴打手字好靚
有啲女仔feel
笑撚死
無左達仔同沾的B隊
無左達仔同沾的B隊

更顯得阿朗重要性
跟左綠豆蛇迷哥了
下場踢疤?
無左達仔同沾的B隊

更顯得阿朗重要性

前中後都缺一

巴打手字好靚
有啲女仔feel

係咪有練過的
無左達仔同沾的B隊

更顯得阿朗重要性

前中後都缺一

冇諗過會咁...明明罩眼睇都好多皇馬正選

垃圾皇
屌你老屎 成個茶餐廳都講緊皇比人炒 好想走
屌你老屎 成個茶餐廳都講緊皇比人炒 好想走

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞