[季前熱身賽]皇家馬德里球迷吹水區(59)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
包皮
Lets go 包皮包皮 all tonight oh
Hey 包皮包皮 快來 oh
喂,鎖住你個玻璃腳巴利啦,咪撚過黎我皇者獌呀

西甲一哥去英超六弟?
人唔笑你都吠啦
咪鬼quote隻狗啦 明明block左都仲睇到隻瀨屎狗係到吠

喂 躝開啦獌狗
係咪真獌黎架 叫愛隊做皇者獌 陣柒味滲住咁出黎

喂 躝開啦獌狗

喂 躝開啦獌狗
牙維

喂 躝開啦獌狗

喂 躝開啦獌狗

做咩咁睇唔開
唔知皇區啲假皇真鏝聽朝撐邊隊
唔知皇區啲假皇真鏝聽朝撐邊隊

擔泥每邊半場啦
我覺得反而覺得買屁馬好過包皮
一黎整散msn
二黎可以激疤狗
三黎點都有星味過包皮
同埋今季走左兩個非歐應該會補返呢個空缺啦下嘩
一黎整散msn
二黎可以激疤狗
三黎點都有星味過包皮

屁馬同佢老豆兩條搞屎棍 真係不了
怎麽醫好 無眠者半夜時的感性
長夜有點灰
一黎整散msn
二黎可以激疤狗
三黎點都有星味過包皮

屁馬同佢老豆兩條搞屎棍 真係不了

邊有咁多費高事件出現
無論Dybala 定尼馬都係FF下好啦
一黎整散msn
二黎可以激疤狗
三黎點都有星味過包皮

咪on9啦
就算唔買包皮都唔撚買尼馬啦

尼馬人工30m 高過牙朗 牙朗到時點諗
簽字費又30m+
逼你簽巴西人
得閒跳草裙舞

你估真係2.2億埋單咩
我買世三都唔買屁馬啦
報親丹泥啲新聞唔係飛翼就母會全部都錯既
邊個去開一陣場波即討?
返工
邊個去開一陣場波即討?

冇人開嘅我可以開
[皇區]皇家馬德里 vs 曼城
https://lihkg.com/thread/336918/page/1?ref=ios
Judicial control over Benzema lifted by French court

The French court has lifted the judicial control that had been imposed on Karim Benzema for his alleged involvement in the case of blackmail of Mathieu Valbuena.

Benzema was accused of facilitating the blackmail of Valbuena and a sex tape, leading to judicial control being ordered against him in November 2016.
"We are satisfied," said Benzema's lawyer Sylvain Cormier to EFE. "Benzema can now return to enjoying a normal life.
"We are happy and waiting for his innocence to be recognised."
In March 2016, the Court of Appeal partially lifted the measure and said that Benzema could resume contact with Valbuena, but he remained unable to meet with the rest of the accused.

賓周
一黎整散msn
二黎可以激疤狗
三黎點都有星味過包皮

戇鳩
整散msn對疤狗咪仲好
咪等於有人話要買賓周整散bbc
屁馬一定要留
朗都開聲叫佢留啦
最好真係同佢癲簽埋古天奴陪佢
撞晒位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞