[季前熱身賽]皇家馬德里球迷吹水區(59)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
如果係咁祖咪希古因同賓周又相遇
辛仔真係好好J

https://youtu.be/UnRNW0xKP34

睇緊其他球員
拿大哥個段好好笑
阿牛踢法好似猩猩
會唔會跟住改造成左翼 再就丙朗踢右翼
阿牛踢法好似猩猩
會唔會跟住改造成左翼 再就丙朗踢右翼

唔會
我想牛改造中堅
拉隊咁
邊條on9嗰個comment 都負皮

可能係爆閘狗

我之前比人惡意負評啦

我之前比人惡意負評啦

你人如其名喎
唔負皮你都唔得啦
MADRID WANT TO SELL BENZEMA

Karim Benzema Juventus Real Madrid UCL 03062017

Real Madrid supremo Florentino Perez has decided that it is time to sell Karim Benzema, Spanish outlet Diario Gol reports.
With €35 million having been spent on the striker back in 2009, Perez feels he has made plenty of money back on his investment and that now is the time to cash in on the 29-year-old in order to finance a move for Monaco sensation Kylian Mbappe

迷佩

琴日已經post左
但係無人信

爺爺快D出手 組法國鋒線

benzema+錢換大巴拿,買埋包皮

唔是咁都信掛
係放賓周走就唔會放達仔走啦
達仔就係知自己表現幾好都爭唔贏先走

信既一係太天真一係假鍠

Karim Benzema Juventus Real Madrid UCL 03062017

Real Madrid supremo Florentino Perez has decided that it is time to sell Karim Benzema, Spanish outlet Diario Gol reports.
With €35 million having been spent on the striker back in 2009, Perez feels he has made plenty of money back on his investment and that now is the time to cash in on the 29-year-old in order to finance a move for Monaco sensation Kylian Mbappe

迷佩

琴日已經post左
但係無人信

唔是咁都信掛

信既一係太天真一係假鍠

話賓周會走嘅人
係咪唔知道賓周背後有幾多人撐腰

迷佩

琴日已經post左
但係無人信

唔是咁都信掛

信既一係太天真一係假鍠

話賓周會走嘅人
係咪唔知道賓周背後有幾多人撐腰

法國總統都幫佢含到雪雪聲
呀朗留力打疤狗
唔踢西超盃
再靠2隻b真係死得
呀朗留力打疤狗
唔踢歐超盃
再靠2隻b真係死得
呀朗留力打疤狗
唔踢西超盃
再靠2隻b真係死得

Confirmed?
呀朗留力打疤狗
唔踢歐超盃
再靠2隻b真係死得

上年歐超盃又唔見話死得
呀朗留力打疤狗
唔踢歐超盃
再靠2隻b真係死得

上年歐超盃又唔見話死得

你地太勁

拜利停賽又入皇馬數
啲獌真係好肉酸

拜利停賽又入皇馬數
啲獌真係好肉酸

睇完尋日場比賽 即刻令曼聯球員加監
笑4
唔睇以為皇者獌大炒

拜利停賽又入皇馬數
啲獌真係好肉酸

笑4
唔睇以為皇者獌大炒

班狗贏和輸都嘈㗎啦

拜利停賽又入皇馬數
啲獌真係好肉酸

笑4
唔睇以為皇者獌大炒

馬德里政府逼害我獌 可恥

拜利停賽又入皇馬數
啲獌真係好肉酸

笑4
唔睇以為皇者獌大炒

馬德里政府逼害我獌 可恥

獌輸到連歐超都要j

拜利停賽又入皇馬數
啲獌真係好肉酸

笑4
唔睇以為皇者獌大炒

好撚肉酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞