[季前熱身賽]皇家馬德里球迷吹水區(59)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
希望雨場疤炒大力d
炒醒班大帝

輸波買人

拖舟在下一盤很大的棋

黎個突發100m買黑鬼丹比利!

要個入到波既前鋒

臭皮
希望雨場疤炒大力d
炒醒班大帝

輸波買人

拖舟在下一盤很大的棋

要個入到波既前鋒

臭皮

包皮睇佢入執雞波都好勁
真係夾哂我地
No阿朗no party
希望雨場疤炒大力d
炒醒班大帝

輸波買人

拖舟在下一盤很大的棋

要個入到波既前鋒

臭皮

包皮睇佢入執雞波都好勁
真係夾哂我地

想要祖維迪
希望雨場疤炒大力d
炒醒班大帝

輸波買人

拖舟在下一盤很大的棋

要個入到波既前鋒

臭皮

包皮睇佢入執雞波都好勁
真係夾哂我地

想要祖維迪

no thx
希望雨場疤炒大力d
炒醒班大帝

輸波買人

拖舟在下一盤很大的棋

要個入到波既前鋒

臭皮

包皮睇佢入執雞波都好勁
真係夾哂我地

包皮黎到起碼入25球

輸波買人

拖舟在下一盤很大的棋

要個入到波既前鋒

臭皮

包皮睇佢入執雞波都好勁
真係夾哂我地

包皮黎到起碼入25球

賓周 = 作用王

輸波買人

拖舟在下一盤很大的棋

要個入到波既前鋒

臭皮

包皮睇佢入執雞波都好勁
真係夾哂我地

包皮黎到起碼入25球

賓周 = 作用王

賓周=助攻王
大家覺唔覺卡斯拿連做後備都唔夠班...手勢非常唔正宗...
反應又唔係快...
Monaco insist Arsenal and United targets will not be leaving

Monaco President Vadim Vasilyev says that the club will not be selling anymore players this window and will instead be looking to bring players in.

Source : as

冇提麥皮
Monaco insist Arsenal and United targets will not be leaving

Monaco President Vadim Vasilyev says that the club will not be selling anymore players this window and will instead be looking to bring players in.

Source : as

冇提麥皮
反應又唔係快...

我鐘意佢個名
反應又唔係快...

我鐘意佢個名

nigga : 其實我鍾意佢多過Keyword
反應又唔係快...

我鐘意佢個名

冇卻仔個中場控制力好唔掂

有卻都唔好得去邊
成班發夢

呢句真
但冇左卻仔 個控球被曼城㩒住踢同猜
單靠摩迪
高華錫未夠班(暫時)

高仔定位都唔係deep lying playmaker / advanced playmaker
控唔到中場好正常
其實隊中(甚至球壇)好似冇人有潛力去到卻老嘅高度
等某某仲話幫沙比抆腳毛都未夠班

有卻都唔好得去邊
成班發夢

呢句真
單靠摩迪
高華錫未夠班(暫時)

高仔定位都唔係deep lying playmaker / advanced playmaker
控唔到中場好正常

你宜家反綠豆仔咁話啦喎
反應又唔係快...

我鐘意佢個名

Keyword勁太多

有卻都唔好得去邊
成班發夢

呢句真
單靠摩迪
高華錫未夠班(暫時)

控唔到中場好正常

你宜家反綠豆仔咁話啦喎

吹咩 我地依家大佬係牙粒
反應又唔係快...

我鐘意佢個名

Keyword勁太多

睇精華 上半場KEYWORD左飛右撲 下半場卡斯拿

有卻都唔好得去邊
成班發夢

呢句真
單靠摩迪
高華錫未夠班(暫時)

控唔到中場好正常

又話接班...
如果唔買施巴路斯 當初用James換Verrati都ok

唔好搞psg呀 一陣佢嬲起上黎買曬你成隊
永續賓周

有卻都唔好得去邊
成班發夢

呢句真
單靠摩迪
高華錫未夠班(暫時)

控唔到中場好正常

又話接班...
如果唔買施巴路斯 當初用James換Verrati都ok

施巴路斯好j好多,又西人
反應又唔係快...

我鐘意佢個名

沙維 : 其實我鍾意佢多過Keyword

Keyword勁太多

睇精華 上半場KEYWORD左飛右撲 下半場卡斯拿

話哂都叫卡斯 比下面好喎
同埋除左丁力個球 3球都好難救啦
反應又唔係快...

咁講上年拿華斯派膠個陣咪yanez都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞