[季前熱身賽]皇家馬德里球迷吹水區(59)

1001 回覆
8 Like 7 Dislike

剩低既錢賓周包底

計晒今季所有交易,未計巴西仔45M
依家仲賺緊75M

計晒今季所有交易,未計買人
依家仲賺緊好撚多
賺錢換5年雞胸

剩低既錢賓周包底

依家仲賺緊75M

依件一定係未來最大笑話
屌奶星買siuma都好過買包皮啦
仲有唔好再J大波奶隻死疤狗得唔得 好撚嘔心
屌奶星買siuma都好過買包皮啦
仲有唔好再J大波奶隻死疤狗得唔得 好撚嘔心

剩低既錢賓周包底

依家仲賺緊75M

依件一定係未來最大笑話

兩隻前鋒加舊泥換一個前鋒
除左包皮 仲有咩選擇
買包皮的話
我可以100%肯定
一定打唔出身價
除左牙朗美欺
無人真係值100m以上
何況一個新仔
買左等俾人笑一世

今時唔同往日喇lkk都講緊75m ,包皮keep到上年歐聯個表現8成嘅話絕對值120m左右,話哂超新星
180就太貴了

水貨皇

唔認為個幾場就值120m
只係拎莫拉達做標準再向上調整就已經唔覺得佢值呢個價
超新星?占士個陣都係超新星
都踢過摩納哥

咁占士個skill set 同包皮又差好遠嘅 占士世界杯果陣top fit個賣點都係埋門,都睇得出佢盤扭同速度好一般,要圍著佢踢先有用。
但包皮啲邊路扭波過人加埋速度 我又覺得去到西甲唔會水左
不過講咩都好,要買嘅話希望佩狗壓下價先好買

沾走左你終於講真心話了
假迷真反
同月狗相反
除左包皮 仲有咩選擇

Hazard,dybala主要係呢三個
買包皮的話
我可以100%肯定
一定打唔出身價
除左牙朗美欺
無人真係值100m以上
何況一個新仔
買左等俾人笑一世

今時唔同往日喇lkk都講緊75m ,包皮keep到上年歐聯個表現8成嘅話絕對值120m左右,話哂超新星
180就太貴了

水貨皇

都踢過摩納哥

咁占士個skill set 同包皮又差好遠嘅 占士世界杯果陣top fit個賣點都係埋門,都睇得出佢盤扭同速度好一般,要圍著佢踢先有用。

沾走左你終於講真心話了
假迷真反
同月狗相反

咁呢兩樣的確係佢短板冇得唔認
不過占士搵人幫佢開路踢輔鋒都係好勁
唔講拜狗球員了,丁包皮啦
買包皮的話
我可以100%肯定
一定打唔出身價
除左牙朗美欺
無人真係值100m以上
何況一個新仔
買左等俾人笑一世

180就太貴了

水貨皇

都踢過摩納哥

沾走左你終於講真心話了
假迷真反
同月狗相反

屌你本人
買包皮的話
我可以100%肯定
一定打唔出身價
除左牙朗美欺
無人真係值100m以上
何況一個新仔
買左等俾人笑一世

180就太貴了

水貨皇

都踢過摩納哥

沾走左你終於講真心話了
假迷真反
同月狗相反

屌你本人

買包皮的話
我可以100%肯定
一定打唔出身價
除左牙朗美欺
無人真係值100m以上
何況一個新仔
買左等俾人笑一世

180就太貴了

水貨皇

都踢過摩納哥

沾走左你終於講真心話了
假迷真反
同月狗相反

屌你本人

你係雞係鳩白
踢得出達仔好有包袱 好似當年費托咁
好多年後費托當翻返馬體會
睇得出達仔好有包袱 好似當年費托咁
180m真係好din
睇得出達仔好有包袱 好似當年費托咁

改咗邊隻字
你係雞係鳩白
買包皮的話
我可以100%肯定
一定打唔出身價
除左牙朗美欺
無人真係值100m以上
何況一個新仔
買左等俾人笑一世

180就太貴了

水貨皇

都踢過摩納哥

沾走左你終於講真心話了
假迷真反
同月狗相反

咁呢兩樣的確係佢短板冇得唔認
不過占士搵人幫佢開路踢輔鋒都係好勁
唔講拜狗球員了,丁包皮啦

一齊丁
你係雞係鳩白

你肉酸
你係雞係鳩白

你肉酸

死獌狗咪再攻擊皇狗主席
你係雞係鳩白

你肉酸

死獌狗咪再攻擊皇狗主席

熱狗主席同佩狗狼狽為奸

hi y絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞