有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖(2)

351 回覆
185 Like 15 Dislike
之前連登都有個絲打share過,佢人工高條仔一截所以出去食飯都係佢俾錢 過左幾年條仔人工又高過佢,條仔就餐餐自動俾

btw我結婚之後可能個氣場太勁,耐唔耐會有waiter直接俾張單我
佢覺得自己係女主人
你反應話佢知唔係

你屋企人好鍾意佢?
好慘,依家幾歲?
點識到囡
但又真係有班高佬特別鍾情矮妹…….
hea返工淨係想生仔做少奶奶嘅女人
真係生左之後自然會得到應有嘅待遇
信我

真正受老公、老公屋企人respect嘅full time mum得極少
6年
慢慢療下傷先啦
抽到未?
去見婚姻輔導
點講呢?我覺得問人家底係柒

但搵另一半嘅時候default有錢出身家底好=正野
係另一種柒
唔係,我識果4個入面得一個係冇家底冇學歷
其餘3個有家底有學歷,其中2個係專業人士
真實世界發生嘅事唔一定係「合情合理」
我都唔明,如果我係男人仲要條件唔差我肯定唔會揀得個樣
可能唔同人追求唔同

愛情對我好重要, 我希望另一半係我best friend
佢未遇到佢想認真既對象
絲打你都唔好隨傳隨到呀!!為自己而活
我都想知呀!
明呀
但純粹指出家教呢個問題
我都識好多好錢女有錢無家教
可能係我屋企比較嚴啦
唔會呀... 如果A grade女冇內容冇想法同B grade女但有見識有思想,一定狗衝B grade

利申:三十中
有咁易架咩
職涯去到咁上下好多專業既圈子都fixated
想識/食女都唔知點入手架
因為家庭有錢既方法可以有好多種,香港地搵錢又唔算難,所以三觀好又有錢既唔係多數...

然而, money cannot buy class...
可能我講法有問題
普通嘅女仔分左手會空窗一段時間,叫下春搵下女仔frd周圍飲飲食食咁
靚+悶嘅女仔就可以勁快有一下個,個男嘅又唔差(唔係是旦搵水泡)
諗起有首好難聽嘅歌就係叫money cannot buy you class......
我覺得人越大越發現愛情係玄學
身邊燕瘦環肥各種性格既女性朋友都有啲
但往往有好多意想不到既男女配對
普通樣淨係吃喝玩樂既女一腳踏兩船
靚女善良有上進心但比人呃做左第三者傷到遍體鱗傷又有
真係無一個絕對 有時唔到你唔信命

接近三十或者過左三十既人唔想拍拖
感覺未必話係唔信愛情
心底裡可能依然相信有一個會遇見個個人
只不過發現呢啲野無得強求
不如放返多啲心機時間比自己
Everything happens for a reason
搵婚姻輔導啦
有第三者幫下手搵你地相處出左咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞