有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖(2)

351 回覆
185 Like 15 Dislike
事業開始上左軌道

同左拍4 年的毒舌女友分開後

進入呢個無敵星星狀態

番屋企唔洗做埋懶西另一半的家務

唔洗食on9 cafe 比double pay

星期六日唔洗行商場 企係度on99

一年唔洗再去n次迪士尼

一年慶祝1x 次

可以做下自己鐘意的野

唔洗睇人面色

寂寞就開下交友apps date 下或者係further more

雖然唔放棄搵到終身伴侶

但相比細個一散左已經唔想拍拖狀態

因為同個老祖宗一齊 辛苦到

由仇女去到佛系

睇下身邊朋友做奴隸

自己繼續無敵星星

發展事業同自己興趣
唔擺埋第一個post link
連登新feature
其實要分開的就會分開
去到結婚果刻會停的 對方係諗到好deep

Take care , life must go on
Good luck and bless u a good luck
竟然開到2
連登就alpha到頂點

現實都係死狗
問d朋友點溝女
多數話要準備百寶袋 遮 褸 請食飯 送返屋

好似我真alpha就真唔多
永遠呢啲事先係令成長最多,當然前題係企到返起身先... 一定要同朋友屋企人講,唔係就只會成為另一個壓力來源,加油
正常有d 智商讀過博弈論都係會得出咁嘅結果
咁事實係有啲關係係可以1+1>2既,只係難啲搵到,未必要一直唔投入關係先對自己最好

有時有個最親既人支持下或者做你窗口都好有用... 只係真係好難
睇黎呢個post有開解到你
試下用開放心態去睇多次呢件事
呢件事冇話邊個失敗先會咁,
只係兩個人唔適宜繼續行落去
umm.. 有啲道理一直都明,但就係冇個動力
係度遇到同路人就嗡住啲道理先啦 助人自助幾時都係好事

同人建立關係仲要係最親密既關係真係唔容易... 溝女食女係好易架咋,所以咪好多人之後先覺得中伏,又或者只係停留係呢個階段咁

要搵到三觀都契合既人,或者真係可遇不可求
我次次識嘅男人都係幾好( 係外人眼中起碼唔煙唔酒痴家專一先)

我經驗就係唔好睇樣先, 傾下計先, 樣唔樣呢d野好閒, 你中意佢內在自然外在都會中意
我覺得人生為自己 ,唔洗成日唸另一半
少左好多煩惱, 得閒做d自己鐘意做既野
咪仲開心
幸運絲!平時一定係好人品

不過外協呢家野係咪先天
好多時approach我既女仔明知好好但就係因為外表撻唔著 明明啲frd話個樣已經唔差點解唔肯試下一齊
因為你無機會真係in depth咁識一個人

揾伴侶靠內在多過外在

以前唔中意人肥。 而家玩人個雙下爬肥仔波都開心, 連佢d面油味都覺得係佢嘅專屬味

為左佢放棄左個18x有車有樓嘅靚仔
冇讀過,可唔可以講多d?
講到尾, 男同女都自私左。
起碼要過到自己條底線先,人之常情喎
唔啱咪再等下
又唔係一定要有另一半
隨緣啦
我好窮 所以唔想拍拖廢事害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞