有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖(2)

351 回覆
185 Like 15 Dislike
買樓搞擔保先知人地幾錢個月

正常人點會問
無得解決 佢唔愛你了
你試下約新識異性食飯傾下計
你估會唔會問你返咩工 幾錢個月
我真係未試過最多咪自己估下
會直接問啲女都唔方高質
其實要知一個人工作家境有無錢
問下佢中意睇咩書 平日有咩興趣 去過咩國家旅行已經大概估到
當然有時都會走漏眼 但如果都夾既做個朋友都好呀
真,佢未真正享受過性同埋有恐怖或性潔癖
分分鐘俾個岩既人調教完就
睇佢地講一齊十幾年, 如果30 歲咁上下, 咁分分鐘兩個都無咩經驗, 男方又無咩技巧, size又唔係好, 感情變淡就戲都唔想交
係啦,試過兩個ex一開始都係咁,好唔敢參與性,不過最後調教完又益返下家
當做慈善

十個女人九個話自己性冷感其實係對你性冷感
我係女
識嘅女仔朋友黎講,有4個會係咁問人搵幾錢、屋企人做咩工、屋企有冇買樓果d
就算你唔答都會不停其他方面問線索
果4個都已經結咗婚,佢地老公都高收入人士
同埋點解佢哋會覺得直接問完會得到一個真實嘅答案

呢啲嘢吹㗎啫,有幾難

聽得最多嘅就係:人哋答完有車、有樓、有錢,之後就自動獻身之後又呻冇好男人,再唔係就走火入魔,一路咁樣落去
係咪去相睇
因為條女自己唔係有錢出身家底好
其實好多時只要傾多幾句就扮唔到
佢可以包裝得自己好gentleman 可以拎條靚車匙出黎
但談吐唔係一朝一夕學到

假如佢有心想呃女 然後train up到自己呢方面既話
我又反而幾欣賞呀
佢地對住女性朋友都會咁架
唔係釣金龜
我覺得係一種古怪嘅家教黎
咁其實都幾無家教
就算條仔高收入但都應該係有唯啲問題/你啲朋友靚到明星咁
想像唔到well educated既屋企會接受到呢種古怪"家教"
至少我同我屋企人一定唔會咁樣
但係悶嘅靚女好受歡迎
蠢嘅男人可能中意? 唔想個女人有諗法, 但傾到計做到人世咩
你講嘅都啱
但有小朋友之後就絕大多數都男人做freerider
一世人流流長黎計算打和啦

我想像唔到我老公會為左我食28日m記
朋友圈入面都唔覺有咁嘅男人
早兩三年我都經歷過………酒席都比埋2訂……過時完全唔知點同屋企人朋友交代………
心態好好
遇到啱咪一齊
或者人地遇到你覺得啱追返轉頭
成世單身又得

有自己興趣嘅話
其實d時間拎黎陪個唔係幾鍾意嘅人係最on9
呢d男人唔會睇得上眼

如果有人男朋友係咁, 應該做唔到朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞