有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖(2)

351 回覆
185 Like 15 Dislike
真,我唔會想養佢,自己供樓比使費,佢咩都唔幫,你估真愛大晒咩
我其中一個fd就係 無做野專搵男人養 每次又比佢搵到有錢有車有樓 比佢住比佢食
佢都有話想結婚生仔 生小朋友一定唔做野 但佢未生未結婚已經無做野
但其他就正常 公一份婆一份
當然啦,我自己出身都唔係特別有錢。我都唔會自己喺度F F自己會娶到個有錢女,外父俾埋首期。兩個人共同努力一齊去供樓咁樣最美好。
身邊有個30頭男性朋友就係咁
周不時就flirt 下人
但成日開口埋口話自己唔想拍拖
我理解係 唔想同我拍拖
但我已沉
變咗次次只會被動等佢約 然後fade-out 又要contact 又fade-out
正渣男
你心甘情願俾佢玩都冇計㗎
咁你想點先
其實人真係好犯賤架 男女一樣
你越係表達得在乎對方越係唔當你一回事
好好咁focus返自己啦
可能有日你會覺得自己睇中佢係鬼揞眼
冇點 叫下春
然後過返自己嘅生活
你中意佢d咩呀
咁都叫人渣男而家你比人中出即飛?
自己已經結咗婚好多年
發覺近呢幾年啲女主動咗好多

可能係韓劇嘅影響
就連我呢種30中嘅人夫 有時都會有的𡃁妹埋身

有時特登走埋嚟座你隔離手貼手
有時請吓你食波餅 搵隻高踭鞋了你腳瓜郎
重有啲直接問你結婚咁耐會唔會好悶好黑板

老實講出軋偷食係有ff吓嘅
就好似睇av打J咁 我諗大部份人都會
不過現實一定唔會咁做
個老婆由中學已經識 拍拖十幾年之後 結婚
已經由情侶變咗做親人 半個自己咁
真係乘擔唔起第二條女上身嘅風險

不過觀察到嘅係
有一部份嘅中年單身女
會俾啲𡃁妹感染到 開始放開少少
無咁好似以前同佢一齊放工
或者食餐飯都覺得想溝佢咁
而家識主動提工事以外話題一齊講吓笑吓

巴打
單身無錯係好free嘅
in case你心底仲有一絲希望
但係而家你身邊的女都仲係未「進化」啲話
都唔洗大灰嘅 俾多一兩年啲風氣可能會好啲
加油
似係你唔識做主動多啲
單身其實最爽
Dating Doesn’t Work For Modern Women
https://youtu.be/Py0D9Eodi5I
得閒就睇下godfather點講, 有好大得益
R.I.P.
咩話 唔好扮啦
Claim wife claim life!!!!!
岩岩完咗一段六年嘅感情,就30,都唔知仲再唔再拍拖好,已經冇左識人嘅衝動
點解分
搵返自己先,唔好急搵下一段,但同時唔好放棄要搵另一半

收皮ok ?
講得哩句都係弱智你自己呢咁?

上得連登絕大部分都係香港後生仔/有留意時事既香港人
不如你話唔可以係香港人啦蠢閪
俾人話淡左,但其實我係諗住結,睇緊樓
我咁蠢都唔會係連登仔target啦
咁唔揀連登仔有咩問題?
仲好啦唔少個蠢女人煩住你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞