有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖(2)

351 回覆
185 Like 15 Dislike
臭雞唔屌過唔會醒
可能後生睇太多高登連登, 人地玩膠佢當真

變左識唔到好人就愈黎愈係咁
因為連登仔是對的
離婚數據說明一切
男人叫春先係英勇嘅表現
女人叫春就係發姣要浸豬籠
因為撐港女嘅真係錯
連登仔真係啱
事實嚟你冇得否認
買精咪又係需要男人
呢啲女人大把港男爭住娶,跟住唔夠幾年又離婚
另一半自己揀, 自己眼光差怪得邊個
大家都單身又唔係偷食,有乜問題?
三十幾歲人扑嘢好似打場波咁嘅啫
係嘅話就唔會去到40%離婚率
2號post d 風格同1號post 差咁遠嘅
說明左d咩?? 離婚率好似外國仲高 外國人easy com easy go離婚當食生菜
無話過有問題
咪由得佢地講 上連登匆認真 始終現實先係生活 網上講到天花龍鳳都無用 嘈勝又點 現實又係繼續比港女玩
以前無咁偏激希望後生仔唔好以為呢d係現實
外國一樣所有女人都係雞
閘住
呢d先係現實
笑死
我自己心入邊有個底,如果知你條件唔好又多多要求既話,唔會考慮同你發展長期關係。人愈大,木門對木門竹門對竹門好緊要
我都buy你呢套講法
利申 絲
唔洗撚撚聲嘅 一時醒唔起係支那term姐
啱呀 咩男人越老越老有價值係佢地自我安慰嘅說你
俾你大肚腩禿頭仲做緊頹工有鬼用咩 你估全香港男人都社會精英
反而我開始有幾個女仔frds同細過5-7年嘅小鮮肉一齊 ,有pair仲準備結婚
你講得啱,呢啲人真係唔好有婚姻,最慘係累到下一代嘅成長
我有friends 得15x,但話只接受178up,173都俾佢話矮仔
勁想串9佢

確實係好多港女嘅 不過相處落有眼光識分架啦
老實講,市場真係係有呢類女仔,仲有啲係一結婚就即刻生仔,仲話要做full time mum ,推個老公出黎養家,仲要求食好住好但唔知點解啲男人又肯,我都諗唔明

但都有好多唔係嘅,慢慢發掘下啦

身邊都好多係女家出錢買樓,同埋一齊返工分擔開支

所以唔好因為一兩單case就放棄哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞