有無30 頭的單身男人完全無意慾拍拖(2)

351 回覆
185 Like 15 Dislike
佢都講到係要實際好處根本只係想要著數

佢講嘅嘢男人一樣咪要面對
如果對面係要溝就難搞
公事嘛...
我之前嗰個...就住就住,講咗好多奇怪嘢,行到好埋又冇搞,最尾而家係ghost緊我
佢肯出吓聲,或者就咁落去,我都會搵返佢嘅,我喺度講唔哂咁多,同埋太多阻礙因素。住唔同國家,以至佢同個ex啲麻煩嘢。
試吓諗多陣
我會諗啲有用嘅嘢
我具體講唔到,總之係唔會輕易掉咗/嬲豬就會掉咗嘅嘢
未一齊就送禮?

一陣有咩事又話女人係雞係公厠貪錢就唔好啦
送少少野咋喎條女就算收咗唔受都冇所謂啦,get到個message咪自己收皮,點會咁就話人又雞又公廁

三十幾歲人打化啲啦巴打
等俾女溝咪得而家啲女好主動 男既唔駛點郁
結婚點會要真愛
你當連登仔流架

溝女個陣就送禮請食飯, 耐左就話條女唔aa奉旨

自己做壞規矩就話無好女仔
生日送野有咩問題就算男人大家好熟嘅我都會送啦我買返嚟就算佢唔受俾返我我都唔想要返啦,咪當買錯大細俾個莊殺咗

都係果句都三十幾歲人,條女係剩係想收兵嘅自己會feel到,咁咪收皮,保持返距離囉
係咁諗咪好

你睇返個post咪知九成連登仔食完條女就覺得自己蝕左
哈哈,我40幾歲從未拍拖. 因為工作已經夠繁忙,試過約個女仔出街,但每次要諗去邊同怕佢會悶的時候,都多大壓力同啲濕疹出晒嚟。雖然而家可能孤獨一世,但仍在享受自己一個人
我諗大部份連登仔都同意生日節日互送禮物, 食飯大家會互請係冇問題

但係如果個女仔有工作能力, 仍然每餐飯都奉旨係男方請
或者收唔到想要既指定貴價禮物就開始嘈發脾氣個D
我諗正常人都會覺得難頂

例如我都識有D女仔係全部出外活動食飯旅行使費都係靠男方, 然後就晒命話全部名牌袋都係靠自己賺錢買返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞