[2023 #20] 連登巴膠見證甜橙正式倒數專區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
執柒個app算鳩數啦
下期題
41會唔會播埋九巴934 特快.......App (噴) 1933
武肺後啲車係乾淨咗好多, 可能少人食野,
令我諗起以前未有智能電話
新巴仲未有報站嘅時候
真係要望住乳豬紙
數住第幾個站就要落車
我早幾個post都同大家分享過自己搭開個班次唔見左
向運輸署投訴咗九巴(cc九巴)

最後得到九巴嘅回覆係有車長臨時缺勤
唯有咁諗,人地係打工仔一樣可以臨時SL
兩間都係垃圾 脫班例牌咁覆
上次睇完單春演唱會
行去尖東想搭796P
驚現45+班次 同時段就照開796R
TCU回覆都係話有車長臨時缺勤
幾乎所有脫班投訴都係覆呢段嘢,再唔係就交通擠塞。
以前唔識路好怕搭城巴新巴
得果一班,其實都無乜緣份搭到....
基本上一係車長不適,一係路面情況,一係壞車
同AI答覆冇分別

咁嘅情況係咪代表入新東嘅隧道其實太平
慣咗對啲24粒鐘一班嘅車了
搭緊架屎巴成個上層好似用汽水拖完地咁
痴笠笠一笪笪黑色
試吓input 落AI 睇吓gen 咩建議出黎
可以問下對936有咩改善建議
城巴可以採取以下幾個措施來應對九巴月票的競爭:

提供更優惠的票價:城巴可以評估其現有的票價,以確定是否可以降低票價,從而吸引更多的乘客。此外,城巴也可以推出更多的優惠和促銷活動,例如折扣和套票等,以吸引更多的乘客。
提高服務質量:城巴可以通過提高服務質量來吸引乘客。例如,城巴可以增加班次,縮短等待時間,提高車輛的舒適度和整潔度,以及提供更多的服務,例如免費Wi-Fi和USB充電器等。
擴大網絡覆蓋範圍:城巴可以擴大其網絡覆蓋範圍,以吸引更多的乘客。城巴可以評估目前的路線,並考慮開辟新的路線或增加現有路線的覆蓋範圍,以便更多的乘客可以使用城巴。
提供更多的支付選項:城巴可以提供更多的支付選項,例如電子錢包、信用卡和手機支付等,以方便乘客付款。
總體而言,城巴應該評估其現有的市場策略,並通過提供更優惠的票價、提高服務質量、擴大網絡覆蓋範圍和提供更多的支付選項等措施來吸引更多的乘客,以應對九巴月票的競爭。

ChatGPT有分段
人地目的係做爛數
仲叫佢諗點賺錢
以後RPP用AI GEN 算
(冇圖)留意到呢幾日開始
屎水新字型電牌個頭牌
路線冧把上面如果冇加「特快」,個冧把跟尾個字母
會由而家同數字一樣高
變成比數字矮返幾個 pixel(側尾牌冇變,都係一樣高)
睇落冇咁兀凸
留意下 2A 8P 8X

今日見2A好似無分別
Btw咁講嘅話可以留意下8H
個H字真係好礙眼
城巴可以採取以下幾個措施來應對九巴月票的競爭:

提供更優惠的票價:城巴可以評估其現有的票價,以確定是否可以降低票價,從而吸引更多的乘客。此外,城巴也可以推出更多的優惠和促銷活動,例如折扣和套票等,以吸引更多的乘客。 (俾運吉ban)
提高服務質量:城巴可以通過提高服務質量來吸引乘客。例如,城巴可以增加班次,縮短等待時間提高車輛的舒適度和整潔度,以及提供更多的服務,例如免費Wi-Fi和USB充電器等。 (做緊)
擴大網絡覆蓋範圍:城巴可以擴大其網絡覆蓋範圍,以吸引更多的乘客。城巴可以評估目前的路線,並考慮開辟新的路線或增加現有路線的覆蓋範圍,以便更多的乘客可以使用城巴。 (做緊)
提供更多的支付選項:城巴可以提供更多的支付選項,例如電子錢包、信用卡和手機支付等,以方便乘客付款。
(做咗)
其實可以做嘅唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞