[2023 #20] 連登巴膠見證甜橙正式倒數專區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屎:
幾時先會裝完
680仲有位剩
682系企人出港島
988上層都係坐唔滿單邊位
988想昆人水都要人地比你昆先得
應該690P/S二分拆三做690S/691P/690P
690P復辦回程改上山逆走再改經藍興田,691P復辦拉去將站將廣,改經唐明街將藍,690S改去TKL站彩明街海旁,回程加經將中。694S順向飛北鰂,690S/694S加逆向北鰂至將工特快。
要求增設補差價 BBI 畀我可以轉 33 290
今日979點
其實繁忙時間 14X 215X 嗰堆車經德民街紅磡繞道入尖咀
會唔會快過喺 poly 外面塞
未有人報
所以796X喺土瓜灣食唔少紅鬼就係咁解
以前寧願塞一陣車搭5 5A都唔搭5C , 因為下路真係好慢.
而796X 行法, 以前下路轉德民街又係好塞

而28就可能同224X差唔多快
44荔枝角道果段慢到傻, 唔行上海街轉入去係浪費時間.
另外果邊汝洲街又係碌住去

41個問題又係條涌美路, 冇諗過條路係中間搞到好多線變到好兜
又貴又慢又疏. 接近兜全個青衣
紅土去愛民何文田呃錢, 旺角深水埗去青衣又係呃錢
旺角深水埗去愛民何文田, 愛民何文田去紅土, 都係呃錢
反正啟德是真愛
咁可以將 796X 改行承啟道
紅都7B 8 紅屌, 土就得半條28M,
5C紅鬼最易食
又貴又慢班次又唔穩定
厹以前真係太保守
條紅磡繞道有咗咁耐, 都係得條紅土大部份人都唔關事既8P 行, 其他一係兜大圈上紅火, 一係就死亡十字
以前5D 咁貴其實行哂紅磡道加紅磡繞道去到尖咀佐敦都唔過份
N78 加班

咁都有得加
https://www.td.gov.hk/tc/traffic_notices/index_id_70328.html
N78加班
本身員接開車時間黎既
畀你快左
219X 行過
建議摺埋條18X
屎:有700之後18X可以殺
將軍澳隧道4輛旅遊巴與輕型貨車相撞 初步估計約200人受傷! https://lih.kg/3342426
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞