[2023 #20] 連登巴膠見證甜橙正式倒數專區

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
真,樓下都有幾部cam錄,上車落車都錄住,覺得應該要有人阻下佢地下層影人上落車
朝早東隧東廊塞過試車好多 夜晚又壞機
逆向就要兜北炮。
倒不如694縮去寶琳改上山飛秀茂坪,往寶琳兜啟田道,再加經北鰂,694S就改西灣河特快,開條全日跟98D坑口北至寶康路海旁將藍直出西灣河,非繁拉去TKL,唐明街及將廣,改名696。
Lm
唔知李日新 關則輝 蔡柏榮見到而家嘅善水會點諗
On撚9 ,A仔頂盡15分鐘上到大欖 以前251m 起碼25分鐘先上到大欖
執咗佢吧諗唔到邊條線少人得過佢
根本694s直去西灣河/柴灣斜仲好
又黃漢中
又減班
錦田公路己經夠閪
當年重組好記得251A佢一開始仲係用AVC 嗰陣已經好撚快就爆撚曬棚 嗰陣251M都仲係全日不過上村就皮己收 (好記得嗰陣用GX GZ TD豪

之後再重組多次就直情cut鳩咗251M佢 變撚咗做唔鹹唔淡 51改循環用251B代替 其實嗰一刻已經唔係好睇得起251B會做起 始終錦田公路太多替代選擇同埋個乘車習慣都改變咗 有好多人寧願去西鐵站搭西鐵都唔會去大欖轉巴士

但事實上係錦上路呢啲咁撚鳩戟嘅位 用而家咁嘅251A 251B路線網絡 其實係已經一百分 (251CM就可以收收皮先
阿爺早幾年見到港豬噢呢啲banner貼喺啲flyer上面嗰陣都有出聲屌啦 不過而家冇點樣見到佢出聲屌就真
成日都話呢啲新屋邨去鐵駁腳係唔應該比小巴做

不過60K 係出現先過晒啲巴士咁解
係咪個個怕塞車 搭晒690S頭車
行短左可能收唔返個價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞