[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(28) Discard撚世一:)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

上個月低CL 上到70

今個月45-50卡左勁耐

真係應該聽人講卡Pool 2先
一下升上去

而家翻唔到轉頭lu
日日做哂日任熄Game

唔齊牌難玩到
未連贏過
痛苦到
過主啦阻住我睇po
官方係咪有渠道可以反映?見佢話將來改嘅路線係依據玩家反映。
其實唔好睇得個rank咁重就得

即使卡pool2,其實開多幾張卡都可以啲牌無咩關聯性
呢個位真係睇運,無運就磨多排先

當pool3開始多卡可以玩嘅嘢多就過癮返
吞星同Ramp deck頭3T係差唔多

如果3T落電人,其實都難估5T係咪吞星嘅
反而3T-4T用wave就明顯好多

但認同吞星都唔易齊牌,只係通常都唔會再同佢賭T6,都係擺低一粒就走
佢快快手改撚返同RK 差唔多卡POOL既人對戰啦,
https://youtu.be/UfVTU_YtNtY
有冇人睇開,去到semi final好好睇
jeff真係好勁見到shuri lab 撚埋班commentator以為佢啲卡好難贏 點知撚左個24power demon
不過佢啲對手so far 都唔係meta deck,想知佢套bounce點打Shuri
shuri 而家值唔值買? 驚買完就改
未知點改
驚就pin住先
jeff有想法嘅,我都追佢d野黎睇
係咪一陣降pool
正路就係
11點可以開得箱
玩左兩日卡住左
係37-39浮沉緊
即係點
前幾日有份問券做 係news度撳
應該仲有幾分鐘
冇patch ?

冇降
即係今晚3點先更新囉
新玩要幾耐先會齊曬d基本卡?
Admin 老母俾狗屌
我之前未上pool3用恐龍上到9x
臨完季唔知頭唔知路上左pool3 跌到8x
今季浮浮沉沉上到6x卡住左

買完thanos兩日就黎上得返90
希望改飛機、狗或者leech,三隻我都冇用
無所謂基本牌
跟cl level 分pool 1-5 愈上pool愈多牌組可以玩
pool 1正常玩到kazoo, devil dino
pool 2 movement
pool 3 discard, negative, destroy 之類
詳情爬下#1 snapfan/ snapzone 會知係你個cl level主流有咩玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞