[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(28) Discard撚世一:)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Areo都係拉the last card,對吞星有分別?
會少左人用
少咗人用
knull唔係都nerf左咩
加隻wasp
🤔
knull係buff
變左卡組唔顯示=負撚對佢有效
Copy台仔 source:https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=74881&snA=2457&bpage=1&ltype=
High Evolutionary 至高進化 [4/7]: 遊戲開始時,解鎖所有沒有特殊能力的卡牌的秘密能力。

以下為進化後卡牌能力↓↓↓

進化黃蜂女 [0/1]: 揭示: 隨機使此處的2張敵方卡牌-1點戰鬥力。

進化迷霧騎士 [1/2]: 如果回合結束時有未使用的能量,讓另一張友方卡牌+1點戰鬥力。

進化震動人 [2/3]: 揭示: 讓你手牌中最左邊的一張卡牌減少1點花費。

進化獨眼龍 [3/4]: 如果回合結束時有未使用的能量,隨機使此區的隨機2張敵方卡牌-1點戰鬥力。

進化石頭人 [4/6]: 揭示: 隨機使一張敵方卡牌-1點戰鬥力。效果重複三次。

進化惡煞 [5/9]: 場上每有一張受到減少戰鬥力影響的敵方卡牌,讓此牌的花費減少1點。

進化浩克 [6/12]: 持續: 你每回合未使用的能量都使此卡牌獲得+2點戰鬥力。

哇 我愛牌patriot今次仲唔fatfat
留token先
一排冇玩
而家打完一場冇升卡個材料比?
定改左上限
做乜改spider woman
應該會由冇能力變有能力所以buff唔到?
進化咗之後應該食唔到patriot
無改 原來我bug左

唔太靚仔
如果食埋仆得街
She hulk 同red skull 都減攻
又係wor 睇定d先
諗緊入唔入手phanos 特效好丁到
但已經由meta神枱跌落黎

搞咁大場大龍鳳
但係益左我
完美counter
吞星試左幾十場,成功出到場應該1/3都無
Knull佈陣好麻煩
一旦佈好陣就好難輸
aero算唔算收左皮
wave destroyer knull都幾勁,rd6 之前放destroyer引人尚氣,rd 6 knull
quinjet 減唔到寶石費
係bug左定nerf左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞