[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(28) Discard撚世一:)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Share幾套唔係主流果兩套既牌組 自己玩開覺得唔錯既 比大家抄黎玩下近排玩得最多雙hawk果套 真係好好玩

心諗 牙mo 望多望
牙mo好勁, carry我上無限
爭200token 買thanos
係咪pin 住等update ?

p3 卡仲爭2張 連抽幾張p4卡戇鳩鳩
YES
更新之後快D齊P3既理由又少左
唔洗太執著齊p3未
隻綠魔咩時候用
想請教下點解今季一上90就變95 rank
用黎塞位 , 或者轉蛋狗轉出黎又會幫自己慳番一個位
果套野用黎打宜家套T0 Thanos,
主要就係你要盡快跳費呀mo鎖區, 配黑子, 0水寶石
對面leech你就次元行者完場
改左
話幫人快d上喎

一路用緊呢副
100左或者玩厭主流可以試試
後果自負
ps 唔一定夠大力
通常好易知道唔夠力
果斷輸1,2粒
我係你既話 我會將-8換救援
Viper換北極星
gg人換Aero maybe
標題想點

幾乎無玩過discard 咁濟
viper 主力黎
T3 送ebony maw封一條路
仲以為你帶黎防leech, 因為你其他野都係比人leech完就唔洗玩落去
雙鷹夠shuri大力?
試過leech完隻-8用viper送過去
leech完ebony maw有7攻
咁好多deck leech完都唔駛玩落去
睇你冰唔冰到佢key card, 冰到佢key牌佢combo都做唔到
鬥戰力唔會夠佢鬥架啦, 如果有邪惡倫敦果d直接走就得
leech係剋死好多deck, 但你果d卡本身體質唔好, 連鬥一鬥既機會都冇
jeff 呢套dh bounce 係比賽完勝曬對面兩個對手
同埋呢副野最鍾意限制性location
sanctum Kyln death's domain呢d
都係無限左先敢試, 點知玩落賺CUBES數仲多過用Meta果兩套
我之前唔知原來bast落mysterio原來三隻都會變成3 power 成日以為會debuff一開始唔敢落
我都係玩完呢套先知
jeff話係mini dr doom
但mysterio唔可以放係d唔可以放置卡既場地度
點解會比喻為dr doom咁好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞