[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(28) Discard撚世一:)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
can't be moved
phanos改版會係幾時 pin左個幾禮拜
條友9估架
呢個好笑
多謝
改走寶石數已經搞笑
我冇睇過都知要六粒
D石唔應該抽一張牌囉
太OP
Pool3差3張,更新完又變5張
無限地獄
已經日日清任,升晒啲25卡
邊兩張
卡85
點睇pool3 差幾多張
snap.fan upload data
你齊咗pool 3之後有牌都攞唔到新卡
有得早啲攞多啲卡唔好咩?
更新完你D令牌箱都變200-600啦
已經同齊左P3既人拎令牌個數差唔多
token shop 有吞精 但係得1500令 pin 唔pin 好
日經問題:Thanos/ Shuri/ galactus token出左pin 唔pin 好

問得都睇下自己有冇呢啲core牌先,唔好人玩你又跟著玩,點知最後其實冇core跟著擺倉

Thanos:
Core 狗
半core飛機/ leech
其他 放高CP值牌/大牌
不過副deck就nerf,雖然唔知nerf specific邊張,觀望下先

Shuri:
標配red skull/taskmaster
其他Aero/ shehulk/ vision
不過副deck就nerf,雖然唔知nerf specific邊張,觀望下先

Galactus:
core wave
半core但最好有knull death
半core 八爪博士 psylocke
呢副比較多要求,但淨係得galactus唔夠力 所以knull 同death都算必須要有

至於kang,引返之前一位巴打,佢係一張適合擺係得一張套路贏嘅deck aka shuri galactus,你出kang係預見對面有冇方法去counter你個套路
有你就可以唔使輸咁多,冇你就可以去馬

利申以上只係參考,有錯屌細力啲
佢可唔可以比返D無無限卡背既我打...撞親都拎完無限打我低RK

Meta真係太悶,玩下新野如果唔係頂唔順
想問吓大家覺得依副有冇嘢需要調整?
我pin 咗,話晒親生仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞