[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(28) Discard撚世一:)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
感謝分享。

抄功課三連勝
係就好啦
經期隊長係咪有bug唔識飛
屌 明了, 係要贏game先識飛, 唔係飛去贏果區
贏果區都會飛
因為我本身就贏左, 所佢就唔洗飛
而家明左了
佢唔飛都贏就唔會飛
你中間個區如果對面係高好多佢就識飛左邊

呢套上到80up
我CL1103 無hela無Dracula , 同埋你擺張hell cow唔驚掉左modok?我情願用翻sword master單掉一張起碼都用到ghost rider拉翻出黎
利申今季都少玩左discard最近玩緊ongoing destroyer
83輸到80
又話世一
下次唔亂改名了開極CL同token shop都無Dracula 嬲嬲豬
想問下新手想試玩摧毀deck 可以點組deck
我之前都係玩Discard,但得主力Hela。
無Dracula,Colleen,Gambit,Ghost Rider,Modok。
前期都玩到下,後期唔夠力了,無得世一。
你得張hela無其他又係爭咁啲
我一開頭玩棄牌都好恨想要張hela,但到後期就覺得天啟穩定啲仲好本身discard已經唔穩到仆街
幾多CL
其實我覺得天啟同Hela 係唔同流派,出到Hela 就出唔到天啟,Hela 跟big card一嘢爆發
“其實我覺得天啟同Hela 係唔同流派”

呢句好認同,完全係兩種玩法
前者狂discard整到佢勁撚肥,再配埋swarm一下爆
(試過build up到隻天啟3x)

後者就塞一大堆肥仔牌乜撚野infinaut個堆 棄曬佢再call翻出黎
第一張買既6000幣係 master mold
好玩無悔
pin左仲未夠token
雙方都有出驚奇, 係咪會兩隻都唔飛?
套牌係勁 不過對住主流T1果D又好似唔係好夠力
成日比隻羅南陰到, 係陰到自己
例如對面德古拉食一張牌, 搞到自己計少2攻呢D
又或者你打隻羅南出黎, 對面就盡清手牌黎降你攻
好多不可控既因素係度
呢套遇到thanos無leech既話通常都呃到cube
我欣賞個名

Cerebro無場地剋真係幾好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞