[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(28) Discard撚世一:)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我the last 2 嗰張P3
ok la
係咪過咗3am 先開箱會多啲令牌?如果未齊p3
我leader 係pin 完就中了
改完p3未齊嘅應該會快左儲token
不過冇得買p3卡
咩網marvelsnapzone得張基本
Token shop 都未有就已經pool 3 尾二
巴打好勤力玩
我都係開ser 就玩
season pass 平均7x 左右
而2日先齊pool 3
牙寶beta開始
唔怪得
明明我覺得我都算勤力玩
用呢副終於上到100
入坑一個月, 依家係60上唔到lu, d人勁到咩咁, d牌又未熟晒成日比人臨尾反cup, 不過係好game黎, 好多變化~
Snap fan
好老實講 人地無限咗你先開心 因為人地唔care嗰cube 你一入場即刻fistbump佢再hello 人地會識做送8粒俾你
利申我會送(thanos/shuri/leech 9 我除外)
前幾日遇到一個送8粒
竟然唔玩thanos?

呢個月用呢副Discard 輸到仆街,可以點
無Hela,係咪可以Del game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞