[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(28) Discard撚世一:)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
難聽啲講 贏吞星易過贏當年leader 好多
當然唔排除技術同卡組有進步呢點
冇話唔屌得喎,不過你個point曳d姐
Thanos你都收唔小籌啦,最嘔心你turn3 leech左人地吞
人地打3turn 就要走
你有冇同人講fair呀
雙標喎
咁你應該都係最近先玩
比著你係舊leader時代 我驚你部電話不保

galactus 都係要鋪場 邊個話唔使
佢要反cup 都要靠其他card knull death,呢個就係佢贏嘅位,同一時間佢抽唔到galactus 一直冇鋪過場,而你有,咁佢咪輸,佢做到而你有counter佢嘅牌,咁你咪可以贏8粒,有咩好拗
唯一贏過吞精嘅一次就係佢吞完同我一齊放knull 但我個區多隻4power狼人
終於升到100畢業喇好感動
可以送下分俾人升喇
屌你morbius咁多野剋 都nerf
我副modak點玩
好撚想要
當初thanos同吞精二簡一簡左thanos
因為無knull個上限好似低好多
追左咁耐以為你係啱啱入p3被吞星恰得多先咁大怨氣,你隊thanos/lockjaw就唔破壞平衡咩張張1/0 cost石放落去轉張大牌出嚟,本身堆石又有唔少功能,大把人用緊無P4/5牌既deck對住你班thanos/吞星/shuri撚都未出嚟噪啦
CLS, B Tier deck都要nerf
用Thanos 屌人吞星簡直係100步笑50步
Morbius好撚脆
可以點nerf,nerf做+1?
有d假 點會咁多野nerf
反而想知buff邊張
個Source都係from 不知名chinese...
淨係nerf 冇buff 成個patch觀感勁差
吞星有咩好嘈
佢吞左又未必贏
比佢陰到咪1/2粒走囉
用thanos leech屌人吞星唔fair
又可以space stone 轉靚d位,一副deck 乜都有仲話人唔公平
破壞平衡啊 屌囉
So?
想問金箱係咪有保底?
擲公字 公係我贏 字係你輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞