[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(28) Discard撚世一:)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
所以玩到而家
佢地都做盡
多數一個月,只係而家兩星期已過
完得晒嘅,我第一次玩係最尾幾日都得
Shuri deck真係nerf得未夠
主要係張redskull仲係好高攻好難追
降多1攻就差唔多
5水12攻, 對面4張牌= 5水8攻
相比之前
5水15攻, 對面4張牌=5水7攻
咁樣合理好多

就算shuri左佢
5水24攻, 對面4張牌 = 5水20攻
之前
5水30攻, 對面4張牌 = 5水22攻

now
5水26攻, 對面4張牌 = 5水22攻 一撚樣同之前
唔明做咩唔改matchmaking
仲有重SKIP T5 T6 出SHEHULK 模仿
而家AERO 拉得一張, 呢招真係唔知點對付
宜家佢呢個combo 得雙路18攻, 你唔難追既其實

Season pass lv 47
所以佢應該要整過個mode係歡樂為主
咁佢有data,我地有歡樂,又更addictive
所以我1000cl見到吞精同sera都唔pin唔claim
等換shuri 同 claim紅骨/模仿算
正常黎講仲有黑子墊底
ongoing thanos已廢, 好難玩

琴日nerf前 拿拿聲 85上咗105
不過其實 negative Ironman 好易多過30攻
好食手氣 negative
She Hulk 諗緊拎唔拎 nerf左少少
still good
仲係勁
同意

隻game既特性就係咁
大家俾啲耐性
最少個廠係聽玩家意見
會去改維持公平
老實講市面真係無乜game會咁做

唔洗一有咭特別勁就諗到世界末日咁
一見到像素就火都黎
9同10唔差好遠
唔知改黎做乜
套套都係架啦,所以最緊要唔好戀戰,及時走場,唔係9成把握都唔好snap
我98上100 都係 2,4咁上,輸唔起
red skull多數有狗保佢 然後armour位保taskmaster 所以女武神作用不大 甚至仲要唔驚後手俾人AERO
差1攻就係差1攻好多時
好似NOVA, ANGELA咁 少左1攻你都見少左勁多人帶
但掉轉諗以前你得一張牌 對面係28攻 而家係25攻
兩張牌就係 26> 24

即係佢而家個改動係預你容易d 用其他單隻高攻牌去追番個數 唔係靠塞4隻低攻牌去解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞