[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(28) Discard撚世一:)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今次真係要買了
總之佢贏唔到就唔fair啦
尖波人
轉完3次唔靚/出唔到leech?唔緊要space stone轉位再黎過
其實今次meta雖然係勁,但都仲叫有得防下。之前leader就真係根本輸9成
仲有,其實tcg 都係咁上下邊有做到完美balanced tcg呀。我覺得如果當snap係tcg黎講,個balancing 都仲叫可接受
Leader 仲要係pool 3
仲要唔易捉摸
岩岩上pool 3既玩家根本贏唔到
比佢虐足2個月

入手之後9贏人係會有內疚感個隻
由其係對啲death wave 谷起dp 個啲
係好靚,但係個胸真係有啲趕客
Exact7ly
Galactus 你玩過就知唔係咁易
就算係贏,八成時間都係贏一兩粒
大把機會俾你撤退同考慮博唔博
同埋大把破解方法
Aero, 狗, Spider-Man, Professor x, Polaris, Magneto,求其講多一大堆

真係唔係你想像中咁屈
如果係破壞平衡,就唔會得51%勝率

話我寸嘴都係咁講
用Thanos同Shuri 上無限 或者覺得其他deck 唔公平嗰啲
自己知就算,唔好講出口啦
叫人點俾反應你。。。

本身你哋玩緊副deck就係最屈嘅
如果咁都上唔到無限,真係個人技術問題
如果咁都仲覺得其他deck破壞平衡。。。咁真係笑大人個口
Titania 對波真係好大
係咪最大波個個?
hell cow?
你肯定自己真係𥄫緊「女」
屌佢本身已經係一個波

出左呢張aero,係咪其他靚d
睇你鍾意會計妹定林明禎多啲
冇attuma有咩替代?
white queen?
等我試試佢先
sunspot都無乜用 可以換走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞